Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7240041 www.bgdnes.bg

Фики тръгна с охрана

Фолкаджията Фики движи с охрана след опита за покушение над него, научи "България Днес".

Любимецът на пуберите е придружаван от здраво момче по време на участията си, което зорко следи кой се приближава и кой иска да се снима с попфолк изпълнителя.

На 20 декември м.г. Фики и съпругата му бяха нападнати пред дома си, прибирайки се от кино. Двама маскирани мъже пресичат пътя им, излизат и започват да блъскат по прозореца на колата на изпълнителя. Той си мисли, че става дума за шега. Слиза от колата и пита: "Момчета, проблем ли има?".

Реклама

Тогава маскираните го хващат от двете страни и започват да го бутат. Певецът вижда, че единият от тях е въоръжен с нож, и осъзнава, че не става дума за шега. Той успява да отбие нападките им в самозащита, при което единият пада на земята. Бандитите се уплашват и побягват.

"Аз съм певец, не съм бандит! Никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Учуден съм как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други", коментира Фики.

След инцидента фолкаджията взема мерки и винаги е в присъствието на поне един здравеняк, който да бъде до него в случай на нова агресия. По време на едно от последните си участия в столична чалготека изпълнителят отново не беше сам, а с охранител. Охраната дори не допускаше фенове на сцената до Фики, но след това той с широка усмивка реши да поотпусне мерките за сигурност. И феновете веднага го налазиха, без да се стига до ексцесии.

Любопитен момент от вечерта беше, когато две сексапилни полицайки също се грижеха за сигурността на Фики. Не е ясно дали момичетата са от антуража на изпълнителя, но строго се навъртаха около него и с палки и камшици прогонваха всеки закононарушител на спокойствието на мускулестия певец.

Фики е взел и допълнителни мерки - той е заръчал на съпругата си Гюлджан да не излиза сама на разходки с бебето, а винаги да има някой с нея. Така и самият певец се чувствал по-сигурен за спокойствието на любимата си.

Снимки: PLAZZA

Реклама
Реклама
Реклама