Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7240480 www.bgdnes.bg

Криско се жени

Рапърът се сгоди, предложил на половинката си Цвети в Дубай

Криско скоро ще скъса с ергенлъка. Най-известният рапър в България се сгоди за дългогодишната си приятелка Цветелина и се очаква до края на годината да вдигнат тежка сватба, научи "България Днес".

Дуетната половинка на Слави Трифонов пада на колене и дава пръстен на чаровната стюардеса. Това се случва, докато двойката отмаря в Дубай в края на годината. Предложението било много романтично и неочаквано за Цвети, твърдят близки до момичето на Криско. То идва след вечеря в изискан ресторант. Освен пръстена половинката на музиканта получава и огромен букет с цветя.

Реклама

Годеницата на рапъра гордо носи огромния пръстен на ръката си и не го сваля, откакто го получава. За бижуто Криско се е бръкнал яката. Пръстенът е с диамант, а Цвети се фука наляво и надясно с него.

В няколко интервюта от миналата година Криско признава, че не иска сватба, а деца. Половинката на изпълнителя Цвети настоява, че иска да се види един ден като булка, и рапърът в крайна сметка решава да й предложи.

Криско е напълно сигурен, че бившата танцьорка е идеалната жена за него. Цвети търпи всички магарии на изпълнителя. Откакто е със сексапилната брюнетка, музикантът се и кротна малко. Той вече прекарва свободното си време вкъщи, а не гуляе из среднощни купони.

Цветелина не била и ревнива. Тя има пълна вяра на известното си гадже и е наясно, че той няма да кривне от правия път.

Криско и Цвети все още не са решили кога ще бъде сватбата. Сигурното е, че няма да е много скоро. Изпълнителят е на гребена на вълната и няма никакво време от работа. Той бачка по няколко проекта, а за най-важния ден в живота си иска да изпипа всички детайли.

В началото на следващия месец Криско заминава за Америка. Зад океана той ще изнесе няколко концерта из цялата страна. Компания на сцената ще му прави Тита. Почти сигурно е, че Цвети няма да лети за Страната на неограничените възможности и ще остави певеца сам.

Реклама
Реклама
Реклама