Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7241010 www.bgdnes.bg

Феноменът Вера Тодорова: Небесните доктори правят чудесата в дома ми

Болестите са наказание за пороците ни

Коя е тя

Вера Михайлова Тодорова е родена на 22.11.1936 г. в с. Балдево, община Гоце Делчев. Икономист по образование, тя е майка на двама синове и баба на трима внуци. Свръхестествените й способности се проявяват едва около края на 50-годишната й възраст. От тогава не спира да помага на хората с лечебната си енергия, която излъчва, и с помощта на светите икони.

- Г-жо Тодорова, виждам, че има опашка от болни, които чакат за сеанси при вас. От кога започнахте да лекувате?

Реклама

- След като се пенсионирах. Като че ли е трябвало да отгледам и децата си, за да започне всичко. През 1994 г. взех да сънувам един и същи сън. Аз съм от Неврокопския край. Там в село Балдево, местността Ратиките, баба ми има ливада около 8 декара. Идва там свети Мина на кон и ми казва: "Вере, ти ще лекуваш и ще градиш тука манастир. Това е много старо и свещено място". В това послание към мен светията поиска манастирският комплекс да има 30 стаи. Аз се изненадах, но той обясни, че ще дойде ден, в който като съградя храма, в него ще идват учени, интелектуалци и духовници от цял свят. В главата ми дори се запечата макет на този комплекс. Около него ще седят невидимите 12 апостоли, които ще ми помагат да лекуваме хората. Иначе конкретно почнах като доста по-млада, няколко дни подред седях до леглото на брат ми, болен от цироза. Облекчих му състоянието, почти оздравя, но още не подозирах, че имам силна енергия на ръцете.

- Виждам с очите си, че помогнахте на детенце с ДЦП (детска церебрална парализа) да изправи телцето си и да отвори ръце. Чудеса се случват при вас всеки ден...

- Небесните доктори правят чудеса в дома ми, аз съм нещо като медиум между тях. Но нищо не става с магическа пръчка, нещата стават бавно и полека, правят се много и различни манипулации, но в първите сеанси, най-напред човек трябва да се пречисти енергийно. От тогава почва промяната - първо в астралното му тяло, после на физическо ниво. Да ви кажа, мен много не ме интересува каква е диагнозата. Моята задача е само да си вдигна ръката към иконата и да ви кача за лечение горе в измеренията. От там нататък светиите си знаят работата. Болестите са проявени наши пороци и блокажи на енергия, които скоро ще надраснем, дори вярвам, че в бъдеще всички ще могат сами да възвръщат тялото си с молитви. Свети Мина често ми казва, че психиката ни е дадена да ни служи за добро, а ние постоянно сме нейни лоши роби. Например някой ни обиди и ние със седмици, даже с години го мислим какво било, що било, защо било. Махаш с ръка и го забравяш, това е лечението за душите ни.

- Ваша пациентка обяснява, че след операция от тумор на главата с ваша помощ се движи, вече е здрава, дори има нещо като разрез на врата.

- Не са ми чужди безкръвните операции. Свети Мина ми разкри, че като дойде някой болен свише, може и орган да му подменят, сърцето даже чрез астрална операция. Така се налага много често да копират на астрално ниво информацията от здрав човек и да правят така трансплантация на някой болен. Много голяма наука е това. Един ден сигурно ще я разберем, но засега само помагам на хората, много не им разказвам как става това. Бог помага.

- Освен здраве тази небесна сила понякога ви и диктува, нали?

Реклама

- Не само на мен, но и на хората, които идват за помощ тук. Седнат и почват да пишат, рисуват разни неща. Имам стотици тетрадки и с благодарности от тях. Всичко става на духовно ниво. Никога не се знае отгоре какво ще се реши за даден болен. Понякога самите хора си помагат един на друг под въздействието на силната енергия, на която някак си аз отварям вратата. Става някой от пациентите и започва да ходи като робот. Вземе благословия от иконата на Исус Христос, после от светците и отива да пипне точно там, където трябва, някой друг болен. Някаква сила свише го движи и така помага на ближния си. Или му намества дископатията, или чрез него се внесе енергия в даден болен орган. Добротата сякаш се предава като геометрична прогресия. Случва се и при мен да дойде семейство с болно дете, а светиите да почнат да лекуват майка му или баща му. И то се оправя. Те си решават "отгоре" на кого каква енергия му трябва. Само вярата да я има, чудесата се случват всеки ден у нас. Но и тези, които не вярват, и те като дойдат тук, после пак се връщат, защото чувстват облекчение.

- Разкажете за последния случай, в който помогнахте.

- Случаят е с една българка емигрантка в Германия, която дойде тук за помощ. Казва се Керстин. Тя и дъщеря й имаха рак. Майката претърпяла операция по отстраняване на едната гърда, но получила разсейки. Когато дойде при мен, никой не й даваше шанс за нищо. Но "отгоре" си я изчистиха. Дъщеря й също оправиха. Докторите в Германия и сега се чудят какво става. Но не е само тя, миналата седмица помогнахме на мъж, който имаше проблем с краката, едва се движеше, накрая и хоро заигра.

- Помагате и на много деца с проблеми.

- Да, ето преди дни едно дете Росина дойде с гръбначни изкривявания и му предстоеше операция от американски доктори. Тука в хола направихме 12 сеанса. Братята отгоре я поемаха и те я раздвижваха. Детето изпадне като в унес, хване се за дървената секция с пръстите. Те я навеждаха ту наляво, ту надясно, докато главата й не опреше в пода. После й "сменяха" ръцете. След това Росина отиде при доктора, който я наблюдава от малка. Първо установи, че изкривяването е намаляло с 5 градуса, а после с 10. Така, докато дойде времето за операция, Росина се нормализира. Няма как тези чудеса да не ме радват и мен. Аз живота си съм посветила на хората. Много още примери мога да ви дам.

- Като медиум, какво друго ви "казват" светците за България?

- И други чудеса тепърва ще стават тук. У нас ще има център на любовта, знанието, силата и светлината. Ще се помага на добрите, на честните и праведните с безкрайна енергия и непресъхваща жива вода. Лек за всяка болест ще има. Ще станем притегателен духовен център и за децата, които ще прииждат от цял свят. В България е отредено да бъде първият храм на всички религии. Така ми се дава. Всичко това вече е започнало през 2017 година, а около 2021 година България ще стане раят на земята. Сега започва последният цикъл от световните катаклизми, затова ни е толкова трудно. Имам много чертежи, които съм писала под внушение от светиите. Пациентите, които идват тук, също постоянно рисуват, както стана ясно. За съжаление още не мога да си отговоря на всичко, което виждам на белия лист, но и това ще стане. Твърде рано е да ни се отваря съзнанието. Сега събирам пари чрез дарения за този храм "Свети Мина", който ще направя, и това допълнително ме крепи.

- 27 години сте посветили деня си на болните. Как се "зареждате", след като "попивате" страданията на хората?

- Не ми е проблем болката на хората. Светиите ме пазят.

- С Ванга срещали ли сте се?

- С Ванга приживе съм се виждала, но винаги се разминавахме. Аз съм от Гоцеделчевския край близо до нейния и на два-три пъти ми се случваше тя да си тръгва от място, на което аз отивам. А последния път, когато я видях, тя слезе от влака, придружена от близките й, а аз седнах в същото купе.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc

Телефон за връзка с леля Вера -

0885 74 61 78

Реклама
Реклама
Реклама