Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7245851 www.bgdnes.bg

Жени Джаферович в болница

Евгения Джаферович постъпи в болница. Бившата плувкиня бе приета преди няколко дни. Риалити звездата, която в момента е успешен гримьор, влезе в Александровска болница. Причината е корекции на направена преди време пластична операция на корема.

Сексапилното миньонче качило доста килограми по време на бременността си с второто дете - сина й Бо. След раждането коремът й не се прибрал особено въпреки диетите и тренировките в залата. Затова съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович се подложила на абдоминопластика. Това е операция, при която се отстранява излишната мастна тъкан и кожа. В някои случаи се възстановяват отпуснатите или разделени мускули. Коремът става по-стегнат и гладък. При нея понякога се налага преместване на пъпчето.

Реклама

"Направих абдоминопластика, защото с Бо коремът ми беше много голям и след раждането не се прибра особено. За съжаление нямаше как да стане без операция" - разказва самата Жени.

Оказва се, че след подобна интервенция може да се наложи известна корекция. Понякога нуждата от нея не се появява веднага. Такъв е случаят при Жени - близо три години след самата операция.

"След абдоминопластиката е възможно да се наложи лека корекция. Разбира се, аз винаги тегля късите клечки. Но докторите в Александровска са голяма работа", обяви мацето от болничното легло.

Операцията не е била сложна и ден по-късно Джаферович вече си беше у дома. Тя ще се възстановява около седмица. След това може да се върне към всекидневните си тренировки.

Жени прекарва доста време във фитнеса, който имат с Ваня. Освен това красавицата спазва специално изготвен хранителен режим. В последно време е свалила не малко килограми и в момента е в перфектна форма.

Реклама
Реклама
Реклама