Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7249947 www.bgdnes.bg

Агентът на Бербатов Емил Данчев: Митко иска в чужбина

Димитър Бербатов иска да поиграе още поне един сезон в чужбина. В момента върви и проучване по въпроса, но засега няма резултат.

Самият Бербо открито признава за желанието си в наскоро издадената си автобиография "По моя начин", където признава, че футболната му любов е английската Висша лига. "Не е лесно, още повече предвид възрастта му", призна пред "България Днес" личният му агент Емил Данчев.

Реклама

Митко замина на лагер с "Берое" онзи ден. Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" се качи в клубния автобус, след като преди това отдели време за снимки и автографи на събралите се фенове. Бербо не е подписал договор с тима от Стара Загора, но все пак ще проведе подготовка с отбора в Белек. В миналото голмайсторът поддържаше форма със "зелено-белите", като дори се включи и в няколко контроли. Бившият национал е без отбор от пролетта на 2018 година. За последно той бе част от индийския "Керала".

Очаква се в предвидените четири контроли на "зелените" Бербо да влезе в игра в два от мачовете в турския курорт, твърдят различни информации.

"Димитър просто ще поддържа форма с "Берое" - заявява Данчев. - Спекулация е, че напролет ще играе в тима, воден от Сашо Томаш. Наистина той има желание да поиграе още един сезон и му търсим отбор, но в чужбина. Трудно е заради възрастта му, скоро става на 38 години. Освен това една година не е играл професионален футбол."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама