Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7250073 www.bgdnes.bg

Николета на инжекции

Надупчиха дупето й с игли

Красотата изисква тежки жертви

Николета Лозанова за пореден път доказа, че е готова на всичко в името на красотата, младостта и парите, видя "България Днес".

Плеймейтката разкри, че доброволно се подлага на болезнени процедури с игли, за да скрие бръчките по лицето си, а и не само.

Реклама

"Надупчиха ли ти г*за?"

Този въпрос заваля като коментар в инстаграм профила на възлюбената на Ники Михайлов, след като тя пусна на стори клипче, на което се вижда как й бият инжекция в седалищните части.

Ни Ло е рекламно лице на поредната дерматологична клиника и освен пари намазва и младежки вид.

Проверка на "България Днес" установи, че процедурата се нарича мезотерапия - метод, при който чрез многократни убождания в епидермиса и дермата се вкарват подходящи „коктейли“ от витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, колаген, хомеопатични или лекарствени средства. На мястото на убождането се образува лека подутина, която изчезва напълно в рамките на 24 часа. Резултатът е уплътняване, подобряване еластичността и вида на кожата, изглаждане на фините бръчки. Кожата на лицето изглежда по-млада и по-свежа. Този метод е подходящ при жени след 27-годишна възраст. Николета, която вече мина трийсетака, е решена да спре времето, каквото и да й коства това.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама