Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7251662 www.bgdnes.bg

Дъщерите на звездите: Малолетни, но вече напомпани

Татуирани, влюбени и разкрепостени - новата генерация обича скандала

Малолетни, напомпани, разкрепостени!

Такива са масово наследниците на родните звезди от фолкгилдията. Татуирани, влюбени, напудрени и обсъждани - дъщерите на певици и манекенки явно обичат вкуса на скандала и известността.

Все по-често в устата на хората е щерката на фолкпевицата Анелия. Ивон Динева, която е плод на любовта й с бизнесмена Коко Динев, е едва на 15 години, но въпреки крехката си възраст хвърля в смут голяма част от почитателите на майка й със снимките си в социалните мрежи. На тях брюнетката е с тежък грим и напомпани устни, а визията й досущ прилича на тази на Николета Лозанова. Анелия твърди, че Ивон няма никакви корекции по тялото си и категорично не би й позволила.

Реклама

Неочаквано на звездния небосклон се качва и дъщерята на Сашка Васева. Христина-Елена е едва на 11 г., но това не й пречи вече да демонстрира самочувствие и характер. Ученичката публикува снимки в социалната мрежа, които са твърде разголени, а на няколко от тях детето показва щедри бедра.

Разкрепостена и щедра откъм демонстриране на плът е и 20-годишната щерка на моделката Цеци Красимирова - Джудит. Красавицата не скромничи и без свян публикува снимки, на които показва много от тялото си. На някои от тях Джудит се плацика сама във ваната, а пяна и балончета скриват най-интимните й части.

Най-милото без проблем демонстрира 15-годишната наследничка на певеца Орхан Мурад - Сузанита. Не е новина, че ученичката търси скандала и провокацията и прави всичко, за да получи вниманието на публиката. Затова едва ли има човек, който не е видял задните части на невръстната хлапачка, голите й крака, надутите джуки и щръкналите гърди. Сузи признава, че кариерата е най-важното за нея и е готова на всичко за нея, а училището определено е на втори план.

Провокация лъха и от 16-годишната дъщеря на фолкфурията Лияна - Дениз. Непълнолетната девойка предизвиква множество коментари с визия и надути устни, а външният й вид може да заблуди всеки за възрастта й. Дългокосата красавица имаше кратка афера с най-малкия от клана Стораро - Емрах. Двамата не спираха да обикалят наргиле заведенията и да демонстрират близост.

Без да излага голота, щерката на Глория показа музикална татуировка на дясната ръка, с която от години е известна актуалната сръбска силиконова фолкзвезда Катарина Груич.

Фолкдинозавър с 21-годишна принцеса

Дъщеря красавица крие и фолкдинозавърът Добрин Петров. Прочутият с псевдонима си Магапаса изпълнител на "Ти пак си жива" наскоро отпразнува 21-ия рожден ден на щерка си Кики в САЩ, където заедно живеят. Така тя вече спокойно може да употребява алкохол зад океана.

"Преди 21 години се роди на тати Принцеската! Бъди ми жива и здрава, все толкова добра, любознателна и отговорна", написа в социалните мрежи певецът, който изгря на чалга сцената с парчето "С половин сърце".

Реклама
Реклама
Реклама