Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7252162 www.bgdnes.bg

Христо Сираков смени Жанета Осипова

100 манекенки огледа манекенки

Бившата на Благо Джизъса с нов

Христо Сираков вече не е сгоден за плеймейтката Жанета Осипова. На парти на модна агенция "Визаж" той се появи с ново маце на име Дениз. Двамата не спряха да се целуват като влюбени тийнейджъри и по всичко личи, че Осипова отдавна е забравена.

Още преди месеци "България Днес" разкри, че връзката на Сираков и Осипова е под въпрос, защото той върти любов с миньончето. След това дори тръгна слух, че Сираков и Жанет са се оженили, но бизнесменът категорично отрече.

Реклама

Най-вероятно именно Дениз е причината за окончателната разлъка между Христо и силиконовата блондинка.

Сираков е известен с влечението си към топмодели, затова и не пропусна партито на агенцията на Жени Калканджиева. Цял куп красавици разходиха дългите си крака, а за най-добрите модели имаше специални награди.

Една от звездите на агенция "Визаж" Куини-Алис се появи с новия си приятел. Бившата на Благо Джизъса най-накрая преживя факта, че футболистът й разби сърцето, като я изостави заради рускинята Есмер. След него тя имаше връзка с арестувания в момента Вълчо Арабаджиева. И тяхната любов не просъществува дълго. Сега красавицата е обвързана с 24-годишния Недко Петров-Сланината, наследник на месарски бос от Варненско.

За да уважат партито на "Визаж", дойдоха Ники Кънчев, Ива Екимова, Урсула, Ваня Джаферович и още куп звезди. Моделът Гери Дончева се появи сама. Само преди няколко дни на друго парти в столицата тя дефилира под ръка с милионера Димитър Динев. Затова и към нея заваляха куп въпроси каква е истината за отношенията им.

"Няма да коментирам на този етап", категорична бе Дончева.

Урсула се завърна

Преди година скандалният травестит Урсула направи изповед, в която разкри жестоки тайни от миналото си.

"Пробвал съм всякакви неща. Закачих се за най-тегавото - хероин. Когато започнеш с това, имаш един и същ сценарий. Ставаш сянка на собствената си нужда от дрога", разкри тогава Боби, както е истинското му име. Той се зарече, че периодът му като Урсула остава в миналото. На партито на "Визаж" обаче той се появи отново облечен в женски дрехи.

Бизнесменът няма късмет с жените

Христо Сираков има горчив опит с връзките си с манекенки. Toй вeчe e минaвал пoд вeнчилo c Mapия Бeшлиeвa. Oт нeя имa дъщepя Aннa-Mapия. Сираков има син от друга манекенка - Ирен Онтева. Преди години даде пръстен на силиконката Биляна Евгениева. Хубавицата от Перник му сложи рога не с кого да е, а с Благо Георгиев. След като се появиха кадри как двамата се целуват, Сираков изгони Биляна, а Благо се раздели с майката на децата си Христина Витанова. Неуспехите в любовта за Сираков продължиха. Той имаше връзка с актуалната носителка на титлата "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева. Сираков и на нея даде пръстен, но до сватба не се стигна. Затова и бизнесменът не държи да се знае за връзката му с атрактивната Дениз.

Реклама
Реклама
Реклама