Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7253631 www.bgdnes.bg

Топузаков и Весела откриват заведение

Една от най-известните футболни половинки в България - Весела Тотева, влезе в кухнята. Не, тя не се е записала за участие в някое от многобройните готварски риалити предавания.

Заедно със съпруга й - бившият капитан и треньор на "Левски" Елин Топузаков, откриха заведение в София. То е италиански тип и се намира в близост до дома на звездната двойка в квартал в полите на Витоша. Почти всичко се приготвя на място. През някои от дните самата Весела запретва ръкави и се развихря в кухнята. Вече може да се похвали с няколко сладкиша, кроасани, баници и пасти нейно производство.

Реклама

Тя и легендата на "Левски" са в заведението ежедневно, като през уикендите сами работят там.

"Отдавна имахме идея за подобен род заведение - сподели Весела пред "България Днес". - Сега беше подходящият момент, защото Елин не е ангажиран постоянно с футбола. В квартала, където живеем, в близост няма такова място - да е приятно, да има повече седящи места, да можеш да закусваш, обядваш и вечеряш. Имаше свободно помещение и решихме да пробваме. Това не е бизнес, който искаме да развиваме и да се разрастваме. Всеки си гради кариера в неговата сфера. Това е нещо допълнително."

Предлагат храна, която самите те харесват - от хляб през кроасани, които са седем-осем вида до различни сладки неща.

"Домашни са - добави Весела. - Има една жена, която прави нещата специално за нас. Идеята ни беше да е малко, кокетно, уютно и приятно. И да е вкусно."

Тя самата в момента прави всичко възможно да съчетава новото си начинание със своя бизнес - модният й бутик. Там също подготвя изненада - прави първата си детска линия.

Сред първите, които посетиха заведението на Топузакови, бяха Валери Божинов и Биляна Дол. Двете двойки футболни двойки се видяха преди празниците. Божигол и Топчо станаха приятели по време на престоя на нападателя на "Герена". Наскоро в заведението се отби и бившият съотборник на Топчо на "Герена" Георги Петков.

Реклама
Реклама
Реклама