Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7279341 www.bgdnes.bg

Мисис България 2018 Станислава Андреева: Свалят ме и до кофите за боклук

Сексапилът отваря всички врати 

КОЯ Е ТЯ

Станислава Андреева е родена на 26 януари 1992 година. Завършва образованието си в Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас. Носителка е на редица титли от конкурси за красота - Любимка на публиката на "Мисис Бургас 2017", "Мисис Спортно тяло 2017", "Мисис България Планета 2017" и "Мисис България 2018". Последната й награда е за най-сексапилната мисис в България.

- Станислава, бяхте обявена за секссимвол на годината в категорията мисис. Очаквахте ли това отличие?

Реклама

- Конкуренцията беше много голяма, защото в категорията имаше красиви дами, които са по-популярни от мен. Наложили са се през годините и са изградили име на сексапилни жени. Надявах се да спечеля, защото от малка знам как визуално влияя на мъжете и жените. Виждам в очите реакциите им. Само преди 2-3 месеца спечелих титлата "Мисис България Европа" и не съм достатъчно популярна. Но за това кратко време всичко започна да ми се случва много бързо. Звънят ми за всякакви изяви. Когато спечелих, бях много щастлива. Няма нищо по-хубаво от това хората да те харесват.

- Чувствате ли се вече известна?

- Да, разпознаваема съм. Когато ходя в заведения в София, хора идват да се снимат с мен.

- Имате ли човек до себе си?

- Аз се чувствам свободна жена. Мисис е жена, която има дете. Тя е жена, не е дете. Наскоро станах на 27 години - нито съм в категорията на 40-годишните, нито съм момиченце. Мисля, че съм в идеалната възраст, когато мога да градя живота си. Хем съм млада, хем имам опита и интелекта, за да направя една добра кариера.

- Ако оставим настрана конкурсите за красота, какви са целите ви в живота?

- В началото на всяка година записвам целите си в нещо като таен дневник. Групирам ги по месеци, година, 5 години напред, 10 години напред... Трасирала съм си пътя и знам какво искам да ми се случи. Много искам да стана "Мисис Европа" и да представя достойно България на конкурса, който ще бъде в Барселона през есента. Искам да донеса короната в нашата страна. Искам професионално да се снимам в киното и телевизията. Много ме влече. От дете съм артистична натура. По образование съм юрист, имам и хотелиерско образование, но ме влече сценичната изява. Мога да пея уникално - не съм певица, но в рода ми имаме такива таланти. Роднина съм на Янка Рупкина, като малка съм участвала в различни вокални групи, театрални сцени и концерти. Артистизмът ме кара да се чувствам в кожата си. Изявявам се като дизайнерка, имам собствена колекция от рокли. Била съм собственичка на аптека, открих я сама на 20 години. Жените, които работеха за мен, бяха на годините на баба ми. Много съм амбициозна! Шоубизнесът ме влече, да се снимам в реклами, да бъда инфлуенсър (човек, който има силно влияние в социалните мрежи - б.р.). Също така да снимам в сериали и да участвам в риалити продукции. И в същото време да си развивам бизнеса.

- Сексапилът помага ли на една жена в България, за да пробие?

- Определено и не само в България. Когато една жена има сексапилно излъчване, всички врати й се отварят много по-лесно. Всеки човек се чувства приятно, когато около него има позитивни, уверени и красиви жени.

- Случвало ли ви се е да ви съдят и преценяват само по външния вид?

- Само първите 5 минути. Красиви жени има много, но умни, с характер и поведение са рядкост. В момента, в който ме чуят как говоря, хората преценяват кой има силни качества. По външния вид те посрещат, но по ума те изпращат.

Реклама

- Имате ли хирургични корекции по тялото?

- Единствената корекция е бюстът ми. Възстановила съм това, което имах като момиче. Кърмих сина си 2 години и смятам, че заслужавам да си възстановя това, което съм имала. Не съм си правила по-големи гърди. Мога да го докажа чрез снимки. При мен визуално всичко е ген. Винаги съм изглеждала добре. Нося сутиен от 4-ти клас.

- Кои ценности искате да предадете на сина си?

- За мен приоритет е да отгледам детето си в едно по-добро общество. Много ми е важно неговото възпитание. Аз съм строг, но справедлив родител. Важно е той да се изгради като личност. Възпитанието, което ще му дам, няма да го получи нито в детските градини, нито в университета. Да се радва на малките неща, да бъде благодарен, да бъде искрен човек, да вярва на себе си. Важно е да слуша вътрешния си глас.

- Статистика сочи, че 25% от българите удрят шамари на децата си. Одобрявате ли този метод на възпитание?

- И аз като всеки родител съм шляпвала детето си. Съжалявам за това, но осъзнавам, че детето трябва да знае защо е било санкционирано и шляпнато. То трябва да знае защо му се караш. След това съм му се извинявала и съм искала прошка от него. Той е само на 4 години, но общувам с него като с възрастен. Той разбира защо съм му се скарала и казва: "Мамо, прощавам ти! И ти си човек, и ти имаш емоции". Отговаря като зрял човек.

- Засили ли се напоследък интересът на мъжете към вас?

- Винаги е имало интерес към мен. Постоянно ми звънят по телефона. Където и да отида, винаги има интерес към мен. Жена като мен, дори да отиде до контейнера да си изхвърли боклука, получава интерес. Сега още повече. Свикнала съм на това от много малка.

- Последната книга, която прочетохте, е...

- Само за седмица прочетох 5 книги. Напоследък се впечатлих да чета онлайн. Последната ми книга е "Как да постигаме целите си". Обичам да чета мотивационни книги. Интересувам се от неща, които са свързани с личностното развитие, целите на човека и как да се държи обществото. Много съм дисциплинирана - целият ми ден е по график, храня се здравословно, спортувам и имам много хобита.

- Какви?

- Ходя на зумба, фитнес, конна езда и танци. Всяко нещо, което правя, ми носи удоволствие. Харесва ми да съм в светлината на прожекторите. Мога да дам един добър пример на българките, че сексапилната жена може да е добра майка, бизнес дама и умна и развита личност. Аз съм образът в България, който е съвкупност от всичко това. Мисля, че у нас липсва образ като мен - интересна и различна като излъчване. Хем съм красива, хем съм екзотична.

Реклама
Реклама
Реклама