Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7291065 www.bgdnes.bg

Гришо се завръща в Индиън Уелс

Григор Димитров изглежда изправен пред нов етап в живота си.

Както в тениса, така и в любовта.

Ракета №1 на България отново ще мери сили с най-добрите в света в началото на март в турнира от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс. В момента Гришо лекува разтежение, което го извади от кортовете за един месец, и публикува снимки от мистериозна хижа в планината, където явно е решил да се усамоти.

Димитров има травма в рамото, която му попречи да участва на турнирите в Ротердам и Акапулко, където традиционно се представя много успешно.

Реклама

Сега българинът е решил да се откъсне от стреса на големите градове и да се зареди с енергия от природата.

Фотосите, на които Григор е усмихнат, но сам в уютната хижа, идват на фона публикации в британската преса за край на връзката му с американската певица Никол Шерцингер.

Няколко издания на Острова излязоха с новината, че поп иконата е ухажвана от бившия футболен национал Джейми Реднап, както и че българинът и красавицата са разделени.

Твърди се, че Никол и Григор са си дали почивка, като са решили да се концентрират върху кариерите си. Затова бившият халф на "Ливърпул" е решил да опита късмета си с Никол. Шерцингер отвърнала на интереса на 45-годишния Джейми, че "моментът не е подходящ" за нея, твърдят клюкарските вестници.

"След раздялата на Григор и Никол Реднап е демонстрирал интереса си да излязат на среща, но за нея времето не било подходящо. Биха били чудесна двойка, но кой знае, може да се случи в бъдеще", пише "Сън".

Как ще се отрази всичко това на кариерата на Димитров тепърва ще стане ясно. След като българинът започна да работи върху представянето си на корта с легендата Андре Агаси, очакванията са, че Гришо ще се концентрира много повече върху спорта и ще има по-малко време за светски изяви.

Реклама
Реклама
Реклама