Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7291420 www.bgdnes.bg

Гол мъж се вози върху линейка

Най-чудатите хора в България 

Супермен спасява бебе, Чочо води любимата си Ангела на каишка 

В България е пълно с колорити, които могат направо да ви изумят. На някои хора въобще не им пука какво мислят останалите за тях и те не се боят да показват своето безумство на света. Ето някои от онези, които изпъкват със своите нестандартни хрумки.

Една от най-забавните случки се разиграва във Велико Търново. Миналата година мъж се разходи както майка го е родила по централните улици. Може би ще си кажете, че има по един такъв във всеки град. Търновецът обаче направи такова шоу, каквото никой досега, и дълго ще бъде помнен в старопрестолната столица. След подаден сигнал Спешна помощ тръгва по следите му. Когато медиците го догонват, той най-безцеремонно се качва върху капака на линейката и размазва физиономия на стъклото пред смаяния поглед на шофьора. Представлението трае няколко минути и за щастие всичко приключва благополучно.

Реклама

Не дотам благополучно се развиват нещата за възрастен мъж от Ямбол. След скачането за богоявленския кръст дядо установява, че дрехите му са изчезнали. Възрастният е принуден да се прибере по халат и чехли до дома си.

Друг ямболия пък се разходи в центъра с огромен кашон на главата. Причината е пороен дъжд.

В Самоков смелчага галопира по улиците с бял кон, облечен като тамплиер. Но маскираните чудаци като че ли си остават запазена марка на Пловдив. Преди няколко месеца градът бе луднал по тайнствен Спайдърмен, който обикаляше от сграда на сграда, чукаше по прозорците на колите и тичаше из подлезите. Няма как да не помните и странната двойка, която бе засечена първо в Слънчев бряг. Пловдивчаните Чочо и Ангела привлякоха погледите на минувачите, след като мъжът изведе жена си на... каишка.

В столицата нещата са не по-малко цветни. Младеж, облечен в костюм на супермен, помогна на майка да пренесе количката с детето си по стълбите на метростанция "Люлин". Софиянци могат да се посмеят на живо на дядо с големи тонколони на ушите или на каубой с колело, препасал се с връзка патрони. В градския транспорт пък човек може да се натъкне на мъж, които разхожда своята патка. В случая не става въпрос за личното му достойнство, а за птицата. Друга жена прегърна двете си кокошки и се качи в автобус 604.

Една мадама приковава погледите почти цяло лято. Яхнала оранжевия си мотор, който е в тон с костюма й, жената изумява със своята нестандартна каска, която човек може да обърка с шапка на индиански вожд.

Потребителите в интернет съжалиха младо момче, което лежи на диван пред блока си. Някой от съседите му обаче е решил да документира в снимка драмата му. Дали го е изгонила жена му, или не е успял да добута канапето до асансьора, си знае само той.

Доли ТАЧЕВА

Реклама
Реклама
Реклама