Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7305696 www.bgdnes.bg

Бивша на Брендо забърса готвач

Манекенката Снежина Вълкова залюби шеф

Бившата любов на Евелин Банев-Брендо, топманекенката Свежина Вълкова, го смени с шеф-готвач.

Скандалната блондинка, която изживя кратка любовна афера със сочения за кокаинов крал Брендо, най-накрая е намерила нова любов. Името му е Любомир Томов и е готвил в най-скъпите ресторанти в света. Снежина сама издаде новата си любов, като показа букета, който е получила на празника на влюбените Свети Валентин.

Реклама

Двамата са заедно повече от години, но досега не са показвали връзката си. Снежина, която е една от първите манекенки у нас със силиконов бюст, следва гаджето си навсякъде по света, където той има професионални ангажименти.

Повече от десетилетие Вълкова бе определяна за най-сексапилната родна манекенка. Хубавицата имаше връзка със сина на убития бос на СИК Стоил Славов - Жоро Главата. Снежина е първата любов на футболиста Валери Божинов.

Той я заразя заради фолкпевицата Алисия, но Снежина не страда дълго за национала. Преди няколко години тя бе изловена в столичен клуб не с кого да е, а с Брендо. Евелин Банев и Снежина се целуват толкова страстно пред посетителите в заведението, сякаш не се интересуват от мнението на околните.

Станалите публични снимки навличат беда на манекенката и тя светкавично заминава отвъд океана. Години наред Вълкова живя в САЩ, пробва се да работи дори като диджей. След завръщането си у нас Снежина коренно промени начина си на живот и избора си мъже. Тя сложи края на авантюрите си с лоши момчета и не пропуска възможност да покаже, че живее като обикновено момиче.

Според нейни близки новият на Вълкова е много по-различен от досегашните й гаджета. Той е по-млад от нея, не е милионер, но пък много я обича и не пропускал възможност да й го покаже.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама