Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7306899 www.bgdnes.bg

Рали-шампионът Крум Дончев: Не съм любовник на Нинова!

Това са несериозни и обидни измислици, аз дори не я бях виждал, казва състезателят

"Не съм любовник на Корнелия Нинова! Това е най-малкото обидно, как е възможно?! Напълно несериозно е!" Така коментира пред "България Днес" рали-шампионът Крум Дончев, който е и експерт към транспортния съвет на БСП слуха, че е интимната тръпка на червената лидерка.

Реклама

Вбесеният състезател е поредният красавец в редиците на БСП, който бе обявен за любовник на лидера Корнелия Нинова. Преди него за фаворит до соцфурията бе спряган депутатът Иван Ченчев, който също отрече остро пред "България Днес" слуховете за интимност с началничката си.

"Наистина не мога да повярвам, а и как искате да коментирам писанията на жълти медии? Това е обидно, категорично, обидно за мен, обидно за председателя на БСП госпожа Нинова", продължи омерзеният Дончев.

По думите му е оскърбително не само за него и лидера, но и за съпругата му Цветелина. Двамата се познават от деца и навсякъде рали-шампионът разказва, че е паднал на колене като в стар роман, за да й предложи брак. А тя приела стотиците му почитателки след тежките ралита, тъй като вярва безрезервно на съпруга си. Умилкванията на пощурелите фенки около шампиона на европейската рали купа на ФИА обаче са нищо пред удара, който семейството преживява след слуховете, че Дончев сменил жена си си с любовта на Нинова.

"Съпругата ми е първата ми любов, познаваме се от деца, семействата ни са приятелски. Фенки аз съм имал много през живота си. И вероятно продължавам да имам. Основният фокус е съвсем различен. Умея да държа концентрацията си в правилната посока. Пробвано е да бъда изкушен, но е абсолютно невъзможно!", откровен е шампионът.

По думите на Дончев първоначално съпругата му била стресната от идеята той да влезе в политиката, но тъй като са сплотено семейство, приела новата кауза на мъжа си. Още повече че в семейството му са симпатизанти на лявата идея, а Дончев видял "обновяване и много млади хора" в БСП, които Нинова се опитвала да привлече в редиците на столетницата. Прожекторите към Дончев се насочиха още когато преди повече от две години лидерът на БСП лично му връчи партийната книжка за член на столетницата.

Реклама

Четирикратният носител на титли в рали състезанията за България е омерзен от факта, че заради интереса на част от структурите към него други червени пуснали слуха за "аферата" с лидера Нинова. Спекулациите, че тя има списък с предпочитани кандидати за евродепутати, в който фигурира и рали-състезателят, накарали част от левите да пуснат и слуха, че Дончев е в интимния кръг на Нинова.

Преди броени дни из кулоарите на "Позитано" 20 се заговори, че Нинова разполага с "апокрифен" списък с предпочитани номинации за евродепутати. В него фигурирал и Дончев, чиято партийна книжка Нинова връчи лично на шампиона. Заради факта, че лидерът лично отиде да подкрепи състезателя в бокса на рали "България 2018“ и призова симпатизантите на БСП да стискат палци за него и съотборника му Митко Илиев, завистливите гласове от "Позитано" 20 вдигнали още по-голям шум и завъртели грозната интрига.

Дончев признава, че председателят на БСП го омаяла, но не като красива жена, а като "човек с кауза за България“.

"Тя има харизма, умее да привлича хората. Преди да вляза в БСП, дори не я бях виждал или разговарял с нея!", признава Дончев.

Транспортният експерт на БСП разказва, че слухове и сплетни няма да го спрат, ако получи доверието на структурите на левицата и бъде номиниран за евродепутат.

"Ако получа доверие от хората в партията, това ще е просто начин да покажа какво мога", признава Дончев.

Реклама
Реклама
Реклама