Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7307302 www.bgdnes.bg

Адреналинка се тунингова

Секси "Господарка на ефира" 

Фаталната Радинела пъчи огромни устни и стегнато "Д"

Липсват ли ви "Господари на ефира"?! Липсват ли ви по-нежните половинки на Зуека и Рачков - адреналинките?! "България Днес" ви ги поднася на тепсия - гледайте и се радвайте!

На фокус днес е Радинела Чушева, изкусителната брюнетка, която внася сексапил между тв гафовете и (невинаги) забавните скечове на водещите. Откакто "Господари на ефира" падна от ефир (а това бе преди 2 месеца), Ради не може да намери покой.

Реклама

От неизразходвана в танци енергия мацката с безкрайни крака пощръклява и си го изкарва на невинните дрехи, съблича се бясно. За щастие на господата (и дамите) със слабост към слаби, стегнати девойки, Ради не разкъсва дрехите си насаме, а пред обектива. Голите й снимки нажежават мрежата, вижте ги и вие, за да не останете по-назад!

Радинела, подобно на работодателите си, обича да пътува и туристът в нея се възбужда от екзотични дестинации и топли острови. В компанията на анонимен приятел (защото кой иначе ще я снима в съблазнителни пози?!) тя събира слънчеви лъчи далеч от България.

Прави впечатление колко много се е променила Радинела. Който помни кастингите за адреналинки отпреди няколко години, трудно може да я свърже със сегашната й версия. 18-годишната красавица от кастингите вече е пораснала, а покрай това и устните й са пораснали. Неестествено сякаш. Вече може да се нарекат "джуки", а не просто устни. Лъчезарното и усмихнато момиче вече се крие под тонове тежък грим, ярки червила и - най-важното - все гледа фатално-нацупено. Това е най-модерната физиономия, всичко живо що е "плеймейтка" или "модел", или "обикновена бръмчалка", изглежда по този калъп - лицето е в три четвърти профил, веждата е въпросително вдигната, устните - силно издадени (и винаги отворени), а погледът пита "Къв си ти бе, нямаш никакви комплекси?!".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама