Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7307548 www.bgdnes.bg

Милър скочи на Джошуа по време на пресконференцията (Видео)

Голямата звезда в тежката категория на бокса - Антъни Джошуа, пристигна по-рано днес в Ню Йорк за пресконференцията с американеца Джарел Милър, който е претендент за всичките титли на британеца. Напрежението между двамата избухна още преди да започне официалното събитие.

Милър избута Джошуа, което доведе до намеса на охраната. Двамата си размениха и словесни атаки.

Реклама

"На този мач ще покажа най-добрите си възможности и съм сигурен, че взимам правилните решения в дългосрочен план. Милър не може да ме победи, дори в най-добрия си ден. Уважавам опонентите си, но ако те не ме уважават - получават най-лошото от мен", заяви Джошуа.

"Той е бавен, вероятно е по-добре да играе в НФЛ (Национална футболна лига)", добави британецът.

Двубоят между Джошуа и Милър ще се състои в "Медисън Скуеър Гардън" на 1 юни, а надсловът на боксовата галавечер ще бъде "Великобритания и Ирландия срещу света".

Джошуа е притежател на четири от петте световни титли - Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова организация (IBO), Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова организация (WBO). Няма нито една загуба в кариерата си, а всички победи, с изключение на една, завършват с нокаут.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама