Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/7307739 www.bgdnes.bg

Здрава имунна система – здраво тяло advertorial icon

Грипната епидемия вече почти е преминала, но след нея се задават нови изпитания за имунната система. При смяната на всеки сезон организмът ни претърпявава промени и на физическо ниво. Те могат да се отразят в настроението, режима на сън и хранене, но най-вече в спад на имунната система. Точно когато започваме да си мислим, че пролетта е съвсем наблизо, резките промени във времето от топли следобеди към студени вечери, появата на ветрове и неочаквани превалявания, се оказват пагубни за нашето здраве. Хубаво е в периода на тези температурни колебания да подкрепим имунната система, което ще ни предпази от разболяване, а ако вече сме болни, да се справим по-леко с лечението и възстановяването. Изключително подходящо е за целта да се използват природни имунностимуланти. Те съдържат комплекс от вещества, които взаимно подпомагат усвояването на всяко едно от тях, създавайки по-широк спектър на действие. Една от най-добрите комбинации от Ацерола (с много витамин C), Ехинацея и Селен се съдържа в продукта Цегет+. Специалният висококачествен фармакопеен екстракт от Ехинацея влияе благоприятно на имунната система и естествените защитни сили на организма, а наличието на полифеноли и алкиламиди в продукта засилват синергичния ефект, който притежава билката. Според стандартите на Американската фармакопея от 2018 година, новите директиви показват, че Ехинацеята, която се използва за направата на билкови лекарствени средства или медицински изделия, трябва да е именно стандартизирана според наличието на полифеноли и алкиламиди. Екстрактът от Ехинацея в Цегет+ отговаря на тези изисквания, което осигурява отличния и бърз ефект на продукта.

Екстрактът от Ацерола съдържа голямо количество Витамин C, който спомага укрепването на съединителната тъкан. Той е изключително важен витамин, защото организмът не го произвежда сам. При натуралния витамин С заедно със самата аскорбинова киселина се усвояват и цял микс от биофлавоноиди и други полезни вещества, които подобряват усвояването и допълнително подобряват имунитета.

Селенът е изключително важен за организма елемент. Той участва в глутатион пероксидазата - процес в основата на обезвреждането на свободните радикали, което го прави мощен антиоксидант. Голяма част от държавите, в които Селенът не се набавя лесно по естествен начин се приемат програми за влагането му, в най-често употребяваните хранително стоки. По този начин населението приема нужното количество от този жизнено важен елемент. България не е една от тези държави, затова можете да се доверите на Цегет +, за да си набавите Селен. Допълнително този елемент има и благоприятен ефект върху имунната система.

Комбинацията от Ацерола, Ехинацея и Селен е с научно-доказан полезни ефект. Това прави натуралния продукт Цегет+ изключително подходящ за използване през зимата, както за предпазване от заразяване с вируси и бактерии, така и за по-лекото изкарване на грипните състояния и възстановяването от тях. Подходящ е и при преходните сезонни, когато е нужно време организмът ни да се климатизира към промените. Цегет+ подобрява естествените имунни защити на организма и подобрява тонуса. Цегет+ съдържа само висококачествени суровини. Цегет+ не съдържа изкуствени продукти, оцветители, ароматизатори и консерванти! Цегет+ няма установени странични ефекти в посочените дози. Цегет+ е подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години, както и от бременни след 3 месец от бременността или кърмещи. Цегет+ предлага сигурна защита за имунната система на цялото семейство.

Цегет+ - 100% натуарлен имуностимулатор за здрава имунна система!

Можете да закупите от аптеките без рецепта или онлайн на https://botanic.cc/products/ceget/.

Реклама
Реклама
Реклама