Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7340670 www.bgdnes.bg

Николета и Биляна заголиха бюст на стадиона

Николета Лозанова и Биляна Дол показаха облекло като за нощен клуб на стадиона! Двете мадами се появиха с разголени бюстове за мача на "Левски" с "Лудогорец".

Половинките на Николай Михайлов и Валери Божинов изгряха на трибуните на "Герена", за да подкрепят "сините". Те се настинаха в една от ложите на ВИП-а. Придружаваше ги дъщеричката на нападателя и Лозанова - Никол. Тя бе в компанията на синовете на Живко Миланов и сестрата на Ники - Бисера.

Реклама

Николета бе с черна кожена риза, на която бе закопчала едва едно-две копчета. Видимо беше без сутиен, а при всяко по-рязко движение по-близо седящите мъже с надежда очакваха да видят някоя от гърдите й.

Въпреки че Биляна се бе наметнала с кожено якенце, тоалетът й бе не по-малко предизвикателен. Отдолу тя бе с блуза в актуалния животински принт. Дрехата бе с огромно деколте и едва прикриваше зърната й. Подобно на Николета и половинката на Божинов бе забравила сутиена си у дома.

Двете не пропуснаха да се щракнат за спомен, въпреки че не донесоха късмет на "Левски".

"За съжаление днес загубихме, но съм сигурна, че следващата събота ще спечелим", обяви Биляна.

Това предизвика ироничните коментари на някои "сини" фенове.

"То остава и да не бием "Верея", написа един от тях. "Сините" гостуват в Стара Загора на последния в класирането, който отнася по 3-4 гола всеки кръг.

"Тъкмо двенките ще утешите Божи", беше още по-жлъчен друг фен на "Левски".

В близост до Николета и Биляна двубоя изгледаха съпругата и едната от дъщерите на Димитър Иванков. Наследничката на легендарния вратар, който в момента е сред треньорите в щаба на Георги Дерменджиев, гради кариера на манекенка. За разлика от Дол и Лозанова Стела бе заложила на стилен черни пуловер и панталон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама