Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7345586 www.bgdnes.bg

Карат четворния килър да се изкъпе, той избива родата

Нова версия за масовата сеч в Нови Искър

Георги смърдял лошо седмици наред, домът му се наводнява след убийството

Непоносима воня става причина за четворното убийство в Нови Искър. Тази шокираща версия сподели пред "България Днес" съседка на затритото семейство.
Преди месец 26-годишният Георги изкла с брадва своите родители, баба и малък брат във фамилната къща на ул. "Светлина". Трагедията се разиграва след скандал кой да ползва лаптопа, сочи първоначалната версия на разследващите. Според комшийка причината за масовата сеч може да се окаже съвсем различна.
"Няколко седмици преди да заколи семейството си, Георги спря да се къпе. Започна да мирише непоносимо. Роднините му се опитваха насила да го вкарат в банята. Той категорично отказваше да се докосне до сапун и вода", разкрива комшийката на семейство Ранови, чиято къща е буквално "залепена" за дома на ужасите, в който се разигра поредното масово убийство в Нови Искър.
Кръвта на съседите се смразява повторно броени дни след като Георги е арестуван за убийството на семейството си. В кухнята на прокълнатия дом се пука тръба и схлупената къщурка е наводнена.


"Зловещ знак от духовете на убитите или случайност е наводнението, не знам, но никой не смее да мине покрай къщата дори и по светло. Нови Искър стана по-зловещ и от Туин Пийкс", категоричен е съсед.
"Куршум ходих да ми леят след убийството. Не мога да повярвам, че такова нещо е станало буквално на метри от мен. Бях си вкъщи в онази вечер, но и звук не съм чула. Сега като излизам на двора, и се обръщам на другата страна, и дума не може да стане да се доближа до оградата по тъмно", категорична е шокираната жена.
"Господ да не дава да пуснат Георги от ареста и той да се опита да се върне тук в къщата си. Не ми се мисли. Нищо чудно и да го изкарат луд, да го вкарат в Курило (държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски") и след един месец да го пуснат, защото нямат финансиране, няма да се учудя", страхува се съседка.
Кипящата от живот къща на петчленното семейство внезапно остава призрачно празна във фаталния петък през февруари. 26-годишният Георги посича първо баба си Славка, докато е в кухнята, с малка брадва, а после кълца майка си Ирена. Причаква баща си Иван да се върне от работа и посича и него с малката секира. Труповете на четиримата са открити три дни по-късно. Пред разследващите Георги обяснява, че е затрил семейството си под влияние на "психотронно оръжие" и по нареждане на МИ-6. След разпореждане на съда младежът бе настанен в МВР болница, където специалисти да потвърдят дали той има психично заболяване. По данни на живите му близки той е тежко болен от туберкулоза и епилепсия.

Реклама


След като криминалисти правят и втория оглед на мястото на четворното убийство, в двора е паркиран автомобилът на убития баща на Георги, а къщата е заключена. Изсъхнал букет цветя, окачен на входната врата в памет на убитата фамилия, допълва злокобното усещане. Единствените хора, осмелили се да прекрачат прага на къщата на ужасите, са служители от ВиК, които са извикани да отстранят аварията на спуканата тръба, разкриват комшиите.

Котката на Ирена още я чака

Още чака стопанката й да се завърне любимата котка на посечената от сина си Ирена Ранова, видя репортер на "България Днес". За да не умре от глад, след четворното убийство животинчето е приютено и нахранено от съседи. Котаракът обаче бяга и се връща в двора на призрачната къща, където може да бъде забелязан всеки ден.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама