Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7346833 www.bgdnes.bg

Жената на Марселиньо с най-големи бомби

Звездата на "Лудогорец" Марселиньо може да се похвали с жената с най-пищен бюст в отбора. 34-годишният бразилец има брак с чаровната румънка Изабела. Тя е неговата най-голяма фенка и го мотивира, за да е на високо ниво толкова години. Именно Марселиньо вкара първия гол за "орлите" при победата над "Левски" с 2:0 на "Герена".

Бившият български национал е роден близо до амазонската джунгла. Той се запознава с любимата си още когато е едва 15-годишен. Едрогърдата красавица сега изумява на трибуните на "Лудогорец Арена". Гръдната й обиколка надхвърля 110 см.

Реклама

"На 12.06.99 г. намерих приятелката си, която стана моя булка, съпруга, майка и никога не се е провалила. Обичам я", признава плеймейкърът на шампионите.

Марселиньо и половинката му се радват на двамата си синове Жоао Виктор и Мигел. По-голямото момче е на осем години и тренира в школата на "Лудогорец", докато малкият е на пет.

"За годините, през които съм в България, понаучих езика. По-големият ми син го владее по-добре от мен, защото учи в българско училище", признава Марси, който има седем шампионски титли и две участия в груповата фаза на Шампионска лига с "Лудогорец".

"На 80 процента се чувствам българин. Ходя си до Бразилия само по два пъти в годината - когато имаме почивка. Понякога оставам тук през ваканцията и със семейството ходим на море в България", признава бразилецът. Той и Изабела често отскачат до Букурещ за по един ден, тъй като от Разград до румънската столица се стига бързо.

Миналата година по това време звездата на "Лудогорец" Марселиньо стана хаджия. Футболистът посети Божи гроб в Йерусалим. Бразилецът с български паспорт използва паузата в първенството заради контролите на националния отбор и си подари екскурзия до Израел. Силно набожният футболист бе придружен от съпругата си Изабела. Вероятно следващата седмица също ще получи няколко дни почивка, тъй като не попадна в сметките на селекционера Петър Хубчев за европейските квалификации срещу Черна гора и Косово. Марси със сигурност ще замине на почивка с румънската си изгора. Любимият му град е Барселона, откъдето е и любимият му отбор.

"Барселона ми харесва много, защото обичам Меси", признава бразилецът. Той е убеден, че ще остане в България и след края на активната си кариера. Вероятно Марси ще получи предложение за мениджърски или треньорски пост в "Лудогорец".

Реклама
Реклама
Реклама