Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7347294 www.bgdnes.bg

Наталия Гуркова: Не знам кой уби мъжа ми

Бившата Мис България Наталия Гуркова няма информация кой е поръчал убийството на съпруга й Джордже Михалевич. Той бе застрелян в Йоханесбург на 25 септември. Тя е водила няколко телефонни разговора с местните власти, но до този момент те все още не могат да кажат подробности нито за извършителя, нито за поръчителите. Наталия разкрива, че вижда Джордже за последно точно 9 дни преди смъртта му. Той идва в София, за да изпрати децата си на училище в първия учебен ден.

"В онзи септември животът ми се преобърна... В началото на годината бяхме решили с Джордже, че ще останем да живеем в Европа. Аз живея в България от няколко години, а съпругът ми пътуваше между държавите, но вече беше решил да не живее в ЮАР. Когато ми се обадиха от полицейската служба, мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква измама... Беше толкова ужасно, не вярвах, че е истина", върна се към деня на трагедията Гуркова в интервю за списание "ЕВА".

Реклама

Наталия е категорична, че никога не би се върнала да живее отново в ЮАР. Ще трябва да посети фаталната страна, за да се срещне със свекърва си - Мира.

"Никога няма да се върна в ЮАР, за да живея там за постоянно. Но така или иначе трябва да пътува понякога, за да може свекърва ми да вижда децата", споделя Наталия. Бившата Мис България не крие, че се страхува да започне живота си отначало. Сега тя трябва да възпитава сама децата си и да се грижи финансово за тях.

Засега Гуркова не споделя какво се случва с наследството, което трябва да получи като вдовица на Михалевич. Според нейни близки до този момент тя не е получила нито лев и сама издържа децата си, като живее при родителите си в София.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама