Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7351868 www.bgdnes.bg

Лъсна дупето на следователка от ДАНС

Карамазов е най-близо до голата сцена

Изобщо не се притеснявам да се събличам гола пред камера, казва Теодора Духовникова

Дупето на Теодора Духовникова лъсна в национален ефир и предизвика еуфория сред мъжката аудитория! Актрисата не се посвени да участва в чисто гола сцена в хитовия сериал "Дяволското гърло", който върви по Нова телевизия.

Реклама

Духовникова излезе от ваната така, както майка й я е родила. В сцената в банята участва и актьорът Владимир Карамазов, който играе другия главен герой. Плейбоят, който е в ролята на разследващия полицай Филип Чанов от Смолян, подава хавлия на героинята Мия Язова - следователка от ДАНС. Между двамата припламват първи любовни искри.

Сексапилни и стегнати задни части показа навършилата 41 години през декември Духовникова. На фигурата й биха завидели мнозина от по-младите й колежки. В лентата, продуцирана от Евтим Милошев, актрисата изобщо не се поколебала да приеме голата сцена. Тя неведнъж е казвала, че е професионалист и за нея еротичните кадри не са проблем.

"Да се събличам гола изобщо не ме притеснява. Имала съм предложения от различни списания, но там не ми е интересно. В киното не ми е проблем да се събличам. В България обаче това не се заплаща повече", призна звездата. В криминалната драма често ще се налага тя да изпада в интимни моменти с Карамазов. В един от първите епизоди го налегна на предната седалка в автомобил.

"Колко ли жени искат да са на нейно място и да има много дублажи", пише фенка под снимка от кадъра в социалните мрежи. А самият Владо Карамазов отговаря: "...и колко ли мъже искат да са на мое място... Май повече".

Преди 3 години Теди бе изловена да се целува страстно с Калин Врачански в нощна София. Двамата отрекоха да имат любовна връзка. "И сега като го видя, пак бих го целунала", каза Духовникова. Иначе тя има сериозен мъж до себе си. Със съпруга си Стефан са заедно 15 г., а брак имат от 10 години. Духовникова е категорична, че мъжът й не я ревнува от голите сцени.

"Дали сме си свобода. Когато на един човек му дишаш във врата, не е добре. Той знае колко много значи за мене и не ме ревнува", категорична е актрисата, която е майка на две деца. Голямата Щерка Бояна е на 14, а малката Ема - на 9. Стефан пък е в ресторантьорския бизнес.

Духовникова по принцип е доста разкрепостена и в живота и обича да провокира. Сексбомбата се пече без горнище по плажовете лятото. Преди няколко години тя бе изловена само по цици в курортното селце Лозенец, където се превърна в атракция за мъжките погледи. За стегнатата си фигура актрисата спазва строг хранителен режим и пие много вода. Духовникова е завършила НАТФИЗ в клаcа на пpоф. Снежина Танковска и покойния вече Андрей Баташов.

Реклама
Реклама
Реклама