Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7357098 www.bgdnes.bg

Бившата Мисис България Екатерина Дунева: Нямам дете от Жоро Шопа

Алекс Арабаджиева ни запозна, те са близки приятели

"Никога не съм имала близки отношения с Георги Семерджиев и нямам дете от него." Това ексклузивно обяви пред "България Днес" бившата "Мисис България" Екатерина Дунева.

Блондинката, която е екссъпруга на автомобилния състезател Румен Дунев, проговори за отношенията си с арестувания в Испания и сочен на дясна ръка на Евелин Банев - Брендо Георги Семерджиев - Жоро Шопа.

Реклама

След раздялата си с Дунев Катя ражда дъщеря Мария. Според слуховете баща на детето е именно Жоро Шопа, а заради Дунева той зарязва законната си половинка - Нина. След ареста на Шопов също се заговори, че е изоставил Катя след раждането на детето им.

Дунева твърди, че двамата никога не са имали връзка.

"Георги Семерджиев е близък с моята приятелка и партньорка Александра Арабаджиева, с която сме имали съвместни проекти в областта на конния спорт и производство на дрехи за езда. Още през 2015 година се заговори за тази измислена връзка. Коментирахме го с Александра и тя дори ме свърза със самия Жоро Семерджиев. Той също беше изумен кой би имал интерес от подобни лъжи. Не бих допуснала да имам взаимоотношения с обвързан мъж", категорично разяснява случилото се Екатерина Дунева.

Според нея е възможно слуховете да се появяват именно заради близостта й с Арабаджиева. Нейните родители Ветко и Маринела бяха арестувани в началото на годината именно в имението на Шопа край Барселона. Самата Дунева и Алекс се запознават покрай общата си страст - конен спорт. Дунева е една от най-добрите ни състезателки. Алекс Арабаджиева също е запалена по спорта.

Жоро Шопа не за първи път е свързан с някои от най-красивите жени в България. Една от малкото му публично известни връзки е с първата българка, снимала се за американското списание "Плейбой" - Соня Васи. Двамата се запознават преди десетина години и изживяват бурен любовен романс. Сексапилната блондинка го изоставя, за да продължи живота си отвъд океана. Пред "България Днес" Васи бе категорична, че не иска да говори по какъвто и да било повод за Семерджиев.

Преди няколко години името на Шопа се завъртя и в любовна интрига с най-сексапилната рускиня - Олеся Малинская. Красавицата гостува в България по покана на семейсто Арабаджиеви. Затова и се заговори, че рускинята е завъртяла главата на Шопа. Към днешна дата Олеся е бременна от сина на руски олигарх.

Може да лежи 5 г. за укривателство

Милионерите Ветко и Маринела Арабаджиев бяха задържани в Кабрера де Мар, близо до Барселона, на 7 март, в жилище, което се ползва от Жоро Шопа. Срещу него още в края на миналата седмица Софийската районна прокуратура започна досъдебно производство за лично укривателство на бизнесмените. Първоначално Шопа също беше търсен, но от швейцарските власти. По-късно те се отказаха от ареста му. Преди да бъде задържан, Георги Семерджиев заяви пред Би Ти Ви, че Арабаджиеви не са се укривали при него, а са били на гости в дома му и в крайна сметка сами са се предали. Ако бъде доказана вината му за укривателство, законът предвижда до 5 години лишаване от свобода.

Реклама
Реклама
Реклама