Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7357103 www.bgdnes.bg

Мис Футбол чака бебе от Мечката

Радост Тодорова забременя във Филипините

Мис Футбол Радост Тодорова очаква бебе от национала Георги Костадинов - Мечката. Симпатичната двойка се похвали с добрата вест в социалните мрежи. Красавицата пусна снимка, в която се вижда леко изпъкналото й коремче. Бившият играч на "Левски" и "Лудогорец" нежно е положил ръка върху него.

Радост и Мечката се сгаджиха преди две години. Те се запознаха в националния отбор по футбол. По това време Георги Костадинов изненадващо получи доверието на новоизбрания селекционер Петър Хубчев, въпреки че дори нямаше клубен тим. Манекенката беше неизменно до отбора като негов талисман и от приказка на приказка двамата заживяха заедно.

Реклама

Близки на Радост и Георги разкриват, че бебето е направено на Филипините. Малко преди Нова година двойката посети екзотичната дестинация. Тодорова има доста приятели там, включително и Мис Вселена Пиа Алонсо Аревало.

Мечката обожава да глези своята любима. Той я води на екзотични места като Бали и Индонезия. От своя страна Радост е прекрасен пример за отлична домакиня. Тя редовно готви любимия боб на Георги, а след тежък мач задължително на сутринта има палачинки.

Тодорова продължава да работи като фотомодел. Освен това има и канал в youtube, в който дава съвети за красота. Покрай бременността красавицата ще има време да понавакса с лекциите. Тя е студент в УНСС, но нямаше възможност да ходи редовно на занятия, защото последва Георги първо в Израел, а сега и в Русия.

Кариерата на Костадинов тръгна нагоре, след като се събра с Радост. Той направи силни мачове за тима на "Макаби" (Хайфа), а от миналата година играе за руския "Арсенал" (Тула), който завърши на седмо място през миналия сезон, а през настоящата кампания е девети в класирането.

Съотборникът на Костадинов в "Тула" - Михаил Александров, също очаква добра вест. Той ще става татко на второ дете от своята прекрасна половинка Деница. Очаква се бебчето да се появи на бял свят съвсем скоро, след като двойката анонсира разрастването на семейството по коледните празници.

Александров има възможност да бъде повече време покрай семейството. Той се възстановява от тежка операция на предни кръстни връзки и ще пропусне квалификациите на националния отбор срещу Черна гора и Косово.

Реклама
Реклама
Реклама