Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7357168 www.bgdnes.bg

Кардашиян идва в България?

Нова телевизия пуска супер риалитито на звездата

Секссимволът на последното десетилетие Ким Кардашиян ще зарадва окото на българския зрител. Хитовото риалити предаване "Животът на Кардашиян" започва да трупа рейтинг в ефира на Нова телевизия.

Новината съобщи самата Ким във видео, което от няколко дни се завърта на екрана.

"Радвам се, че ще ни гледате за първи път!" - така суперзвездата потвърди официално старта на най-гледаната риалити програма в света през последните години.

Реклама

Феновете си мечтаят самата Ким да кацне на българска земя, за да промотира дългоочаквания старт на тв шоуто. За момента от Нова телевизия се въздържат от официален коментар, но издават, че правят всичко възможно суперзвездата да дойде на крака у нас, за да промотира лично шоуто.

Надеждите са продукцията да удари в земята останалите национални телевизии. От „Нова“ се надяват да привлекат вниманието на младото поколение, което така или иначе не се впечатлява от турските сериали в родния ефир.

Разбор на новината направиха и в предаването "На кафе", като Гала загатна, че нищо чудно Ким да седне на стола на някой от ководещите в предаването.

"Животът на Кардашиян" е риалити форматът, който дава старт на известността й. Предаването проследява ежедневието на всички от клана Кардашиян, в това число и бащата травестит Брус Дженър, който към днешна дата се представя като Кейтлин. Оплетените взаимоотношения радват зрителите в САЩ вече 15 сезона, като до момента са натрупали милиони долари в сметките на участниците.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама