Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7357763 www.bgdnes.bg

Сестрата на Тита я задмина

Каката на певицата по-секси от протежето на Криско

Каката на поп певицата Тита я задмина по сексапил! Тайнствената сестра на участничката в "Като две капки вода" се появи заедно с нея преди ден в Апелативния спецсъд в София. Двете дойдоха под ръка, за да подкрепят баща си Милен Пенчев. Никой от присъстващите не заподозря, че това е по-голямата сестра на тийнсензацията.

Деси веднага прикова погледите, въпреки че бе облечена неглиже, и остави в малкия си джоб известната си роднина.

Реклама

Красавицата е с няколко години по-голяма от изпълнителката на "Антилопа". Също като малката си сестра израства в родната Силистра. След като завършва средното си образование, се мести в Бургас, където живее и до днес.

Деси и Тита имат една открояваща се черта. И двете мадами са адски надарени в гърдите. Дините на каката на Тита са огромни, при това са й естествени.

Хубавицата държи много на външния си вид. Тя тренира усилено, за да не качи излишни килограми. За разлика от Тита, която е обвинява от феновете си, че трябва да махне няколко килца, кака й е топ бръмчалка, без нито една забележка.

Тялото на Деси е изваяно и стегнато. Сочното й дупе си личи отдалеч. Задните части на каката на Тита са досущ като праскова.

Единствено сестрата на протежето на Криско има хиалурон в устните си. Тя се решава на тази крачка преди години и до ден днешен се боцка за по-големи джуки.

Деси, както и Тита, е сериозно обвързана. Каката на певицата от няколко години живее под един покрив с любовта на живота си.

Сестрите са изключително привързани една към друга. Когато са в родния си град, прекарват почти цялото време заедно. И двете обожават да се разхождат край Дунава.

Реклама
Реклама
Реклама