Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7358009 www.bgdnes.bg

Музеите на Мадам Тюсо ще запазят восъчните фигури на Майкъл Джексън

Заради обвиненията в педофилия в новия документален филм за Майкъл Джексън "Да напуснеш Невърленд" изпълнители, продуценти, музеи, модни къщи, радиостанции се разграничиха от покойния Крал на попа. В отговор на призива восъчните му фигури да бъдат претопени, от Музеите на Мадам Тюсо заявиха, че ще ги запазят, пише в. "Дейли стар".

Восъчни фигури на Майкъл Джексън има в музеите от прочутата верига в Лондон, Блекпул, Лас Вегас, Ню Йорк, Сан Франциско, Шанхай, Хонконг, Пекин и Сидни, уточнява БТА.

Реклама

Въпреки скандала, който се разгоря покрай излъчването на документалния филм "Да напуснеш Невърленд", в който Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък обвиняват Майкъл Джексън в педофилия, от Музеите на Мадам Тюсо засега не възнамеряват да се "отърват" от восъчните фигури на певеца.

"Нашите скулптури от восък отразяват профили с влияние върху поп културата, които посетителите искат да видят. Ние редовно съобразяваме с външни събития решенията си кои фигури да показваме. Засега и в обозримо бъдеще восъчните двойници на Майкъл Джексън ще останат изложени на показ", каза музеен говорител. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама