Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7358239 www.bgdnes.bg

Инстаграм сензацията Васи: Отказах $500 000 за секс!

19-годишната петричанка сложи в малкия си джоб Николета Лозанова и Гришо

"Предложиха ми 500 000 долара за секс, но ги отказах", разкри най-популярната българка в инстаграм Васи Стоянова. Едрогърдата красавица изби рибата със своите провокативни снимки и вече има над 1 милион последователи. За сравнение, акаунтът на Григор Димитров в социалната мрежа за споделяне на фотоси е с 855 000 фенове, докато Николета Лозанова е навъртяла на своя брояч "само" 722 000.

"Непрекъснато получавам неприлични предложения. Канят ме на вечеря. Искат от мен да бъда придружителка. Изобщо не им отговарям", категорична е красавицата.

Реклама

19-годишната петричанка живее в Дортмунд, Германия. Постването в инстаграм вече се превърна в постоянна работа за нея.

"Започнах преди шест месеца - споделя Васи. - Никой не ми е казвал как се развива профил в инстаграм. Не съм се задълбочавала да чета инструкции. Всичко тръгна от само себе си. Много съм щастлива от изпълнената цел. Хобито се превърна в постоянна работа. Прекарвам голяма част от деня в подготовка на снимките и видеата. Започнах да изкарвам доста пари. Търсят ме различни фирми, за да промотирам техни продукти. Следващата цел е да постигна 2 млн. последователи."

Чарът на българката се крие в нейните предизвикателни снимки. На преден план винаги изпъкват гърдите. В част от фотосите тя полива своите прелести с мляко.

"Получих предложение да се снимам във филм. Не е порно продукция, а по-скоро беше ужаси - разкрива Васи. - В момента съм студентка. Искам да съм детска учителка, защото много обичам децата."

Мераклиите за сърцето на Васи могат да изпият една студена вода, защото то вече е пленено.

Реклама

"Имам приятел от две години и половина - признава хубавицата, която вече шеста година живее в Германия. - Той е руснак. Винаги е до мен. Подкрепя ме в това, което правя."

Жестока житейска драма едва не отнема живота на Васи. Тя води тежка битка с анорексията.

"Бях станала 35 килограма в желанието да бъда слаба и да изглеждам като модел - спомня си мацето. - Беше много трудно. Лекувах се дълго време. Моето семейство ми помогна страшно много. Бих желала да посъветвам момичетата, които също не са доволни от своята фигура, да говорят повече за това с близки и специалисти. Много е опасно!"

Надарената девойка стана обект на подигравки в интернет, след като нейната майка чистосърдечно се похвали с постижението на щерка си.

"Има много хейт, но не му обръщам внимание", категорична е Стоянова.

Васи е готова да сподели своя житейски успех с всички красиви българки.

"Всяко нормално момиче като мен може да успее в инстаграм, ако вярва в себе си и е активна", добавя хубавицата.

Реклама
Реклама
Реклама