Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7362231 www.bgdnes.bg

Безмилостен! Окървавен Кубрат победи Богдан Дину с нокаут (Видео+снимки)

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев победи румънеца Богдан Дину с три нокдауна в седмиця рунд.

Това е професионалният дебют за българина зад Океана. До този момент всички мачове на Пулев бяха в Европа.

Реклама

Първи рунд и двамата започнаха по- предпазливо. Богдна Дину нанесе ляв прав още в началото на мача. Пулев пък вкара дясно кроше и комбинация от ляв и десен удар. Богдан Дину опита да атакува, но българинът успя да се защити отлично. 

Във втори рунд дясно кроше на Кобрата разтърси румънеца, но играта до края на рунда беше равностойна. В четвърти рунд Пулев отнесе много удари, които доведоха до много сериозна аркада, а на почивката между рундовете се видя, че Кубрат всъщност е с две аркади - вертикална, и хоризонтална. Пети рунд българинът беше доста активен, въпреки че продължаваше да кърви.

В седми рунд Кобрата успя свали на земята румънеца, след като направи серия от удари. Реферът обаче спря времето и обяви, че българинът е ударил Дину непозволено. Все пак нокдаунът беше признат, но на Пулев му беше отнета точка. Дясно кроше от страна на българина прати Дину във втори нокдаун. Румънецът се опита да се изправи, но ъперкът и отново дясно кроше пратиха опонента на Кобрата в трети нокдаун. В крайна сметка срещата приключи след нокаут на българина.

Това е 27-та победа за Пулев, 14 от тях са с нокаут. Той има и една загуба - тази срещу Владимир Кличко. Кубрат продължава да бъде официален претендент за титлата на Международната боксова федерация. 

Мачът се проведе в Коста Меса, Калифорния (САЩ), а по-голямата част от публиката бяха българи, които скандираха "Българи, юнаци" през цялото време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама