Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7365261 www.bgdnes.bg

Кубрат след целувката с репортерка: Невинна закачка, после се смяхме (Видео)

„Прекрасно се чувствам”. Това заяви Кубрат Пулев пред Нова телевизия след може би най-драматичната и зрелищна победа на българския боксьор в професионалната му кариера срещу румънеца Богдан Дину.

Пулев потвърди, че раната, която получи в двубоя е дълбока и в болница са му направили 12 шева.

Реклама

„Беше трудно. Получих много удари, които не трябваше да получавам. Най-важното е че преодолях този момент и това ме активизира да направя много голяма серия и да го поприключа”, коментира още Пулев за мача.

„Продължавам напред, продължавам да се усъвършенствам, да бъда по-добър, стремя се към това нещо”, заяви още Пулев.

В еуфорията си след мача той целуна изненадващо по устата репортерката Дженифър Равало, известна още и като Джен Суши. Либералните издания на Острова останаха възмутени от случая, а някои активисти дори поискаха срещу него да бъде заведено дело за сексуален тормоз и едва ли не да бъде изключен от професионалния бокс.

Самият Пулев използва профила си в Инстаграм, за да обясни случая. Според него, всичко е било една невинна закачка и след като камерите са изключили светлините, двамата с Дженифър много се смели на всичко. По-късно тя се включила и в празненствата за победата му.

"Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка, Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен."

"По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация", написа Кобрата в социалната мрежа.

Реклама
Реклама
Реклама