Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7365697 www.bgdnes.bg

Джеймс Бонд се върна в Сърбия, откъдето произлиза, за да приключи живота си

Британският актьор Даниъл Крейг пристигна в Белград, като причината най-вероятно е заснемането на 25-ия филм от поредицата за агент 007, в чиято роля Крейг ще бъде за последен път, пише белградският вестник "Курир", цитиран от Танюг, съобщи БТА.

Вестникът спекулира, че е възможно идеята да е Джеймс Бонд да се върне в страната, от която произлиза, и в нея да приключи своя живот, имайки предвид, че писателят Иън Флеминг е получил вдъхновение за този образ от сръбския агент Душан Попов, който по едно време живеел в Белград.

Реклама

Сред възможните причини, поради които Крейг е пристигнал в Белград, "Курир" посочва търсенето на локация за някой нов филм, като според вестника най-вероятно е било решено именно новата продукция за Джеймс Бонд да се снима в Сърбия. Вестникът припомня, че когато се снимаше предишният филм от поредицата, британският "Дейли мейл" писа, че той ще се снима в Сърбия, макар това да не се случи.

Крейг миналата година потвърди, че ще играе в още един филм за тайния агент Джеймс Бонд, но подчерта, че това ще бъде неговото последно появяване в тази роля.

Дали Даниъл Крейг ще приключи кариерата на Бонд и за последен път ще облече смокинга на агент 007 именно на улиците на сръбската столица, ще научим до лятото, когато са планирани снимките на филма, пише "Курир".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама