Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7401350 www.bgdnes.bg

Цеци реже виповете за моминското парти

Красимирова сложи роза между гърдите

Бившата на Самоковеца се трансформира с "черен колан по френска любов"

-

Цеци Красимирова отсвири БГ хайлайфа за моминското си парти! Няма известни чалга певци, няма моделки, няма ги онези, с които я свързваха едно време!

Трансформираната Цеца Куршума, както е известна скандалната синеочка, отбеляза наближаващата сватба с милиардера Майкъл Струмейтис с бурен купон.

Реклама

Бившата на публично екзекутирания Косьо Самоковеца за изненада не е в чужбина. Не събира приятелките на някой див плаж по екзотичните острови, нито пък на последния етаж в някой американски небостъргач. Цеца си изкара купона в софийски клуб. Вярно, лъскав и скъп, но и за простосмъртни.

Цеца събра няколко мацки, с които да отпразнува последните си дни като мома и да се подготви за брачния живот.

Естествено, най-сексапилни одежди и грим показва Красимирова. Оживялата след куршум в главата се пусна цялата в черно както винаги. С безумен корсет без презрамки събра погледите на мъжете в заведението - твърдите силиконови гърди едва не изскочиха навън, за да огледат заведението.

На врата Цеца окичи т.нар. "чокър" (от англ. - "задушавам", "удушавам"), който в нета наричат "черен колан по френска любов". Не стига това, ами по едно време Цеца взе една голяма розова роза и я сложи между гърдите си. "Всички мъже искат да са на мястото на тази роза", смеят се приятелките на Цеца.

Сред ВИП персоните, които честитиха наближаващото щастливо събитие на Цеца, са Роси Черногорова, Наталия Гуркова, Ваня Пейчева и др.

Реклама
Реклама
Реклама