Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7401378 www.bgdnes.bg

Щерката на Наталия Симеонова заби испанец

Латино любов

Заедно от близо година, той е баскетболист

Гореща, страстна латино любов изживява дъщерята на водещата Наталия Симеонова и Денис Ризов - Виктория.

От близо година красавицата е заедно с Мигел Хидалго, като двамата не държат да крият любовта си и я демонстрират в мрежата. На споделената снимка се вижда как двамата се целуват страстно на плаж.

Реклама

"Винаги ще бъдеш най-доброто, което ми се случи", написа Вики на испански.

От публикуваните снимки на възлюбения й става ясно, че е любител на баскетбола, а също е и ексцентричен като Ризова. Испанецът има фотос, на който е опрял пистолет в главата си, а оръжието изглежда повече от автентично. Има няколко татуировки по тялото, а също и обеци на ушите.

Хубавицата живее от няколко години в Испания, където завършва средното си образование в едно от най-елитните школа там.

От малка наследницата на водещата е бунтар и не го крие. Според близки тя се е метнала на баща си Денис Ризов. Виктория е била вокалист в момичешка рок банда, където свири на укулеле, след това пее в група "Нуша". Там изпълнява народни песни. Въпреки това залитанията й са повече към рок парчетата. Именно това притеснявало доста Симеонова. От няколко години обаче Вики се е кротнала и набляга на ученето в южната страна. Преди да замине за Испания, Ризова се занимава за кратко с гримьорство, но това бързо й омръзва.

Въпреки чепатия си нрав и бунтарство момичето е най-голямата гордост за родителите си, а продуцентът не пропуска да сподели обща снимка с Вики в мрежата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама