Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7408707 www.bgdnes.bg

Хесе праща бившата в килия

Бившият нападател на "Реал" (Мадрид) и "Пари Сен Жермен" Хесе Родригес е безмилостен към бившата си половинка Аура Руис. Той иска да прати сексбомбата в затвора.

"Подаде жалба за обиди и клевети - разкри знойната красавица. - Преди няколко дни ми казаха, че ще отидем на съд. Той ме съди за едно евро и от три до пет години затвор. Ако вляза там, последствията ще са ужасни, първо за сина ми, а после за семейството ми. Аз съм единственият човек заедно със съпругата на баща ми, който е в състояние да се грижи за заболяването на детето ми. Умората, която чувствам, е огромна. Не мога да живея без моя син. Баща му не го е виждал пет месеца."

Хесе и Аура вече няколко години воюват пред очите на целия свят. Двамата се разделиха скоро след появата на бял свят на сина им Ниан. Той се роди преждевременно. Последваха няколко операции, но детето продължава да не е добре. То често е в болница. Това не понеса на футболиста и той изостави Руис и сина си. Бившата му половинка неведнъж е споделяла, че той не дава и стотинка за лечението на малкия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама