Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7411458 www.bgdnes.bg

Любо Пенев изригна: Съдиите са арогантни и нахални!

Убеден съм, че ще вземем добър резултат от дербито с "Левски"

ЦСКА-София със сигурност няма да загуби от "Левски", убеден е старши треньорът на "червените" Любослав Пенев. Чаканото с най-голям интерес дерби е днес 17:15 на националния стадион "Васил Левски".
"Влизаме в мача с "Левски" като основен конкурент за титлата. Радваме се на добрите резултати, доволни сме и искаме да продължим в същата линия. Длъжни сме да се справим. Убеден съм, че ще имаме добър резултат", заяви Пенев.
"Не искам да хваля никой или да си слагаме медали, но отборът играе добре, повиши нивото. Стараем се във всяка една тренировка и това се вижда във всеки един мач. Отборът е с амбиция и настроение и това ме радва. Това е много важно. Длъжни сме да спечелим всички мачове до края. Никога не трябва да се отпускаме и да подценяваме, както първите 15-20 минути за купата. Нямаме право да допускаме такива грешки. Подаръци не искам да се правят на съперника. Нека, ако са по-добрият отбор, да си го заработят", отсече Чичовото.
"Един футболен мач има три знака. Ние гоним винаги победата. Не е невъзможно и друго да стане. Разговарял съм с футболистите за това отпускане, което се получи. Това не трябва да се повтаря", предупреди Пенев. След това треньорът на ЦСКА подхвана любимата си тема за съдиите.
"Мислим за футбол, не искам да се занимавам със съдии, с БФС, те трябва да си гледат работата. Тези хора пречат, жалкото е, че го правят нарочно. Затова нашият футбол се намира на посредствено ниво, и на клубно, и на национално. Има съдии, които се държат много арогантно и нахално, усмихват ти се, знаят, че няма да ги накажат", ироничен бе Пенев.
"Остават още много точки за печелене, така че аз не изключвам нито един отбор. Имайки предвид, че отбори, които са съюзени, играят срещу нас, това не е нищо ново. Искате аз да го кажа, няма проблем. Искаме да спечелим и двата трофея, няма два стола. Никакво отказване, докъдето имаме сили. Драма няма, въпросът е да работим добре и да надграждаме", завърши Любо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама