Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7413298 www.bgdnes.bg

Роналдо след титлата: Оставам в "Юве" на 1000%

Беше важно да стана шампион и на Италия, каза Кристиано

Кристиано Роналдо зарадва всички фенове на "Ювентус", като обяви, че със сигурност остава в тима и през следващия сезон. Това се случи броени минути, след като "бианконерите" изковаха и на теория осмата си поредна титла на Италия.

"Ювентус" победи с 2:1 "Фиорентина" и вече е недостижим на върха пред преследвача "Наполи". Триумфът през сезон 2018/2019 превърна португалеца в първия футболист, ставал шампион в Англия, Испания и Италия. 34-годишният португалец бе разочарован след отпадането от "Аякс" в Шампионската лига, но категорично не мисли за напускане.

Реклама

"Оставам в "Ювентус", това е 1000 процента сигурно. По мое мнение изпращам много добър първи сезон и се адаптирах добре. Спечелихме скудетото и Суперкупата на страната, което определено не се постига лесно", отсече Роналдо.

"След като спечелих титлите в Англия и Испания, вече мога да се похваля, че съм бил шампион и в Италия. Това е важно за мен и съм много доволен. Това бе една година на успех, доволни сме. Не можеш да печелиш през цялото време. Усетихме, че можехме да се представим и по-добре и искахме да спечелим, но само един тим може да триумфира в Шампионската лига", заяви Роналдо за отпадането на четвъртфиналите в най-силния турнир.

"Следващият сезон ще бъде нова страница, феновете отново ще искат всичко, както и ние. Тук разполагаме с позитивен екип и вярвам, че сезонът ни беше добър", допълни суперзвездата. Веднага след триумфалния успех Роналдо изпрати сърце от терена към трибуните на половинката си Джорджина Родригес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама