Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7421057 www.bgdnes.bg

Д-р Милен Врабевски и куп звезди представят музикален шедьовър

Дванадесет страхотни композиции ще прозвучат на 12 май в Sofia Live Club, където ще бъде представен най-новият албум на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band - “Sorcery Inside”. Композициите – дело на прочутия български филантроп и учен д-р Милен Врабевски, ще бъдат изпълнени от звезден бенд – Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов. Водещ на концерта, който се очертава като едно от музикалните събития на годината, ще е радиозвездата от Z-Rock Елена Розберг. Всеки гост на концерта ще получи подарък – CD с новия албум срещу билета си, който може да бъде закупен и онлайн.
„Албумът “Sorcery Inside” е посветен на вечно търсещия ум. Идеята е да достигнем до момента, в който откриваме източника на магията вътре в нас. Той се крие в способността ни да бъдем човеци на първо място “, споделя авторът на композициите и продуцент на албума д-р Милен Врабевски. “Sorcery Inside” е четвъртият музикален шедьовър, сътворен от доктора-филантроп, който е и талантлив композитор и музикант. В музикалния проект, който бе пуснат за безплатно изтегляне в YouTube и на сайта на Intelligent Music, блестят звезди от световната сцена - Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от група Toto, Карл Сентънс от Nazareth, Ричард Грисман от River Hounds, Джон Пейн от Asia. Световноизвестният барабанист и композитор Саймън Филипс участва в записите не само като перкусионист, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Записите на албума са направени в края на миналата година в Brotheryn Studios в Калифорния от Саймън Филипс и Ърнест Тибс (барабани и перкусии), Джеси Зибенберг (китари, вокали) и Дейв Палмър (клавири). В албума “Sorcery Inside“ участват и едни от най-талантливите български рок музиканти – сред тях са Боби Косатката, Веселина Николова-Лина Никол, Бисер Иванов, Ивайло Звездомиров. Турне на 12-те композиции на д-р Врабевски от албума “Sorcery Inside“ ще зарадва феновете на рока в различни български и европейски градове.
Д-р Врабевски е не само талантлив композитор, той е посветил живота си на научно-изследователската дейност, родолюбието и филантропията. Д-р Милен Врабевски е носител на много престижни отличия, сред тях – гражданската награда на Европейския парламент, „Личност на годината“, „Будител на годината“, „Апостол на българщината“. Прочутият филантроп е почетен гражданин на Варна за приноса му за българската култура и образование, като филантроп, ревностен родолюбец, благотворител и музикант.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама