Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7441850 www.bgdnes.bg

Частни детективи търсят изчезналата Теди

Никой не търси изчезналата Теодора Василева! Това се опасяват роднините на 25-годишната жена, която е в неизвестност от 5 май. Пред "България Днес" лелята на Теди Нели Ганчева сподели, че няма вяра на действията на криминалистите. Повод за притеснение й дава това, че ден по-късно, на Гергьовден, телефонът на Теди е бил включен в продължение на няколко часа. През това време близките не спрели да звънят, но им се затваряло. Притеснените родители писали съобщения.

"Напиши поне, че си добре", молели се те, но отговор не последвал.

"Можеше да се проследи телефонът, да се види местоположението му", смята лелята на изчезналото момиче.

Реклама

Единствената информация, която дава полицията, е от проследяване по видеокамери. Към 13 часа в неделя Теди е била с приятелка в района на Професионалната гимназия по техника и лека промишленост (бившия Механотехникум) в Попово, който е близо до автогарата. Момичетата се разделили и оттогава вестите за Теди секват.

Около 15 часа камерите я засичат на жп гарата. Тя се е качила на влака за Варна, става ясно по-късно от полицейски справки. След като слиза на гарата в морската столица, Теди се отправила в посока Морската градина. Оттам следите й се губят.

"Полицията смята, че тя е тръгнала по собствено желание, но ние я познаваме и знаем, че не е така. Теди има момченце на година и половина, без което не може да живее и един час. Не би тръгнала някъде с чист разум, без да вземе детето си", коментира лелята на изчезналата.

Тя уточни, че племенницата й излязла, без да си вземе багаж. На гърба си имала само раница с портмоне, телефон и документи. Била е облечена с черно кожено яке и с черен клин. Теодора е с дълга светла коса, вързана на опашка, уточняват нейни приятели в съобщение, което пускат в социалната мрежа. С него молят всеки, който има информация за момичето, да се обади на тел. 0886663414.

Теди имала стабилно семейство, родители и мъж. С тях не са имали кавги, отношенията им са били нормални и спокойни, разказват близките. Те са шокирани от изчезването на младата майка. Опасяват се, че някой злонамерено може да е размътил главата й, да е залитнала по непозната тръпка или окултни и сектантски движения.

Майката на Теди я е обявила за изчезнала още в неделя към 17 часа. Инспектор от поповската полиция й съобщил, че момичето вече е в списъка за общодържавно издирване. На следващия ден след призиви за информация за Теди в социалните мрежи със семейството се свързват журналисти. Те проверяват в полицията и разбират, че младата майка не се търси от МВР.

Реклама

Запитани от вестника от ОД МВР – Търговище, уточниха вчера, че 25-годишната жена е обявена за общодържавно издирване. Не може да се каже нищо повече, за да не се попречи. Работи се активно, увериха от полицията.

"Чудим се защо не е проследен телефонът й, за да се види местоположението й и дали си е писала с някого. Защо не е локализирана от другите камери в Морската градина?", вайкат се близките на изчезналата жена.

Те знаят, че Теди има профил във фейсбук, но нямат паролата за достъп до него. "Много е важно да се види с кого си е писала последно, но няма как да разбием профила. При положение че и полицията най-вероятно не я търси, единственото, което ни остава, е да наемем частни детективи", казва лелята на младата майка.

Тя е поела ангажимента да комуникира с всеки, който може да има информация за племенницата й. Заела се, понеже родителите на Теди изпаднали в шок и не били адекватни за разговори. Освен това всяка информация, която се появявала, ги разстройвала. Те не знаели да се надяват ли, или да се готвят за най-лошото.

Топастроложка: Крие се при приятел

Теодора Василева не е изчезнала, а се крие при приятел. Това прогнозира топастроложката Йорданка Игнатова. Според астрологичната карта, изготвена от нумероложката, Теди не се е изпарила. "Тихомълком е избягала и се крие, търсете я при приятел", призовава Игнатова. Тя препоръчва да се поразпитат приятелки и познати за сексуален партньор и така ще намерят момичето. Съвсем скоро ще се получи информация, категорична е астроложката.

Реклама
Реклама
Реклама