Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7453878 www.bgdnes.bg

Владо Карамазов напуска "Откраднат живот"

Снимаха финала на сериала, не се знае дали ще има нов сезон

Финалът на седми сезон на сериала "Откраднат живот" вече е заснет, научи "България Днес". Феновете на продукцията на Нова телевизия тръпнат в очакване да разберат дали той приключва завинаги, или ще има осми през есента. След като Юлиян Вергов си тръгна, Владо Карамазов е другият голям актьор, който слага край участието си.

"Днес беше последният ми от ден снимките на "Откраднат живот" със сестра Кая Райкова. Беше любов, бяха караници, имаше раздели и перипетии. Сега напред", издаде Карамазов.

Реклама

Вече е ясно, че сезонът ще завърши със сватбата на д-р Стилянова и доц. Захариев. За това вече подсказаха някои от актьорите. Прощалните думи, с които звездите от сериала се сбогуват, навеждат феновете на мисълта, че това ще е окончателният финал. Много от актьорите, включително Карамазов, вече имат поети други ангажименти и е почти невъзможно да се съчетават снимките на сериала. Самият Вергов не скри, че една от причините, поради които си тръгва, е новият филм "Пепел върху слънцето", тъй като не успява да смогне с графика. На сбогуване с колегите си той призна, че това е един от най-добрите екипи, с които работил.

"Работихме по 14 часа на денонощие. С две почивки от 40 минути. Умирах от глад. В някои моменти ми се повдигаше от изтощение. Но въпреки че снимахме като животни, нито един човек от екипа не си позволи да мрънка и да се оплаква", сподели Вергов. Карамазов също слага край заради други ангажименти, предимно в театъра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама