Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7455077 www.bgdnes.bg

"Игри на волята" сменя "Биг брадър"

Известни личности ще трябва да оцеляват на красив плаж

Тази есен на красив български плаж световният формат "Игри на волята" ще завладее България! Това ще е поредната топизненада от Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на "ВИП брадър".

"Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности. Това е идеята", споделиха от телевизията за формата.

Реклама

"Игри на волята" е популярното колумбийско риалити Desafio (Caracol TV). Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

"Ние не търсим правилния отговор на въпросите, които хората ще попълват. Такъв няма. Нито ще избираме тези, които отговарят по най-умния начин. Търсим колкото е възможно по-разнообразен подбор от участници, затова помислите и дайте честни отговори. Всички те са поверителни и винаги ще бъдат такива, както и самоличността на хората, които попълват този въпросник. Важно е и да прикачите своя снимка или повече от една. Видеото не е задължително", приканват от телевизията.

Шоуто ще се прави отново от успешната компания на Нико Тупарев - "Олд скул". Той и хората му правиха и "ВИП брадър" за България.

В надпреварата състезателите са изолирани на остров и се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели парична награда.

Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, модела фитнесинструктор Биляна Йотовска, както и имената на спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Серафим Тодоров, Станка Златева, Таня Богомилова и много други, ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и бившия на Златка Райкова - Георги Валентинов. Като за капак в кастинга могат да се включат и фолкзвезди, както и видни интелектуалци.

Реклама
Реклама
Реклама