Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7455101 www.bgdnes.bg

Николета търси гадже на Тита

Двете бръмчалки купонясват на рождения ден на коафьора на Лозанова

С тежка задача се зае Николета Лозанова. Най-известната плеймейтка у нас упорито търси гадже на поп дивата Тита, научи "България Днес".

Протежето на Криско е на "пазара". Тя се раздели с дългогодишното си гадже - Виктор. В момента Тита се опитва да намери любовта на живота си, но от няколко месеца удря на камък.

Реклама

"Нямам мъж до себе си", призна пред интервю за "24 часа" наскоро Тита.

Половинката на Ники Михайлов и участничката в "Капките" купонясваха здравата на партито по случай рождения ден на коафьора на НиЛо - Венелин Кондаков.

Едрогърдата изпълнителка на "Антилопа" разкрива пред Николета, че има проблеми в любовта. Лозанова на драго сърце й дава няколко съвета, тъй като нейният любовен живот е доста богат. Тя й обещава, че ако види подходящ младеж, веднага ще каже на своята нова приятелка.

Двете набързо станаха първи дружки и демонстрират изключително близко отношение. Още на самото парти Николета представя Тита на няколко свои приятели. Дали те са се харесали на певицата и обратното, е въпрос на време да разберем. Но след разговора с Лозанова очите на Тита светят от щастие, признават гости на партито.

След основната част от купона на фризьора на известните, който се проведе в столичен ресторант, част от гостите се насочиха към нощен клуб. Там, разбира се, бяха НиЛо и Тита.

Младата изпълнителка реши да му отпусне края. След няколко питиета, участничката в "Като две капки вода" започна да върти гьобеци. През няколко минути в устата на Тита пък бе фас.

Реклама
Реклама
Реклама