Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7465135 www.bgdnes.bg

Папи Ханс куфее с ГЕРБ, Сузанита подгрява ДПС

Илия Луков вие хора с войводите, "Сигнал" пеят за Първанов

Кампания за всеки музикален вкус. Под това мото се обединиха партиите у нас за предизборните концерти за електората, установи проверка на "България Днес".

Фолклор, рап, опера, поп и рок от най-известните звезди на България включиха политическите сили в амбициите си да осигурят повече бюлетини за евровота в неделя. В последния ден от предизборната кампания ДПС извадиха и най-големия си коз за привличане на младите - скандалната Сузанита. Щерката на Орхан Мурад е гвоздеят в програмата на движението и на 24 май ще агитира с трите си песни симпатизантите в Хасково. Помощник в агитацията на Сузи ще е рапърът Дий, похвалиха се от младежкото ДПС в града. Докато таткото на Сузанита - легендарният Орхан Мурад, участва в цялата кампания на ДПС, в последната вечер той даде път на щерка си да подгрява гласоподавателите. Мурад и любимката на Ахмед Доган - фолкдивата Есил Дюран, дори успяха да вдъхновят лидера на ДПС Мустафа Карадайъ да пропее чалга с тях от сцената.

От ГЕРБ пък решиха да угодят на всички музикални вкусове на симпатизантите си. За младите в партията управляващите заложиха на актуалния любимец на тийнейджърките Папи Ханс. Поетът-певец подгря концерт на светлосините в Северния парк, където хлапетата едва не се избиха за автографи с кексаджията. За по-улегналите си избиратели ГЕРБ заложиха на Силвия Кацарова и трио "Сопрано", прочути с оперните си арии. За по-народната прослойка от електората властта заложи на фолкдивата Анелия и на славея на Странджа - народната певица Жечка Сланинкова. Войводите на Красимир Каракачанов разчитат на народните песни на Илия Луков, а "Коалиция за България" на Георги Първанов на рок динозаврите от "Сигнал". "Демократична България" по традиция качва на сцената Васко Кръпката и "Подуене блус бенд" като спомен от златните години на дясното у нас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама