Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7465425 www.bgdnes.bg

Внучката на Тодор Колев: Не танцувам гола, за да се изхранвам!

Напускането на България е най-доброто решение, което съм взимала, избухна младата актриса Теодора Кулева

"Категорично не е вярно, че нямам работа от година и съм започнала да танцувам гола с обръчи по клубовете в Лондон, за да се изхранвам! Не е вярно и това, че съм бременна в петия месец и съм на постоянни диети". Това заяви ядосано внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, която от няколко месеца вече е омъжена и живее със съпруга си в английската столица. Наследницата на големия ни актьор е много обидена заради всякакви слухове по неин адрес след напускането на България.

Реклама

"Ама как да не съм възмутена? В България като капак на свинщината, която е обзела цялата държава, никой не уважава истината. Продължавам да се убеждавам, че напускането на страната е най-доброто решение, което съм взимала, или както казваше един мой приятел: "То и да ти долипсва Бългрия, простотиите там ти помагат бързо-бързо да спре да ти липсва", продължава гнева си Теди. Тя е дъщеря на Албена Колева, щерката на Тодор Колев, и Венцислав Кулев, станала популярна с ролята си на д-р Албена Войнова в хитовия сериал "Откраднат живот". За нея тя се яви на кастинг.

"Не обичам да ме смятат за връзкарка и затова, когато влязох в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, не му казах, че съм внучка на Тодор Колев", сподели Теодора. По-късно тя завърши в класа на проф. Ивайло Христов. Освен актьорска кариера Теодора пее блестящо джаз. Занимавала се е с художествена гимнастика, тенис и лека атлетика.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама