Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7466108 www.bgdnes.bg

„Галакси Инвестмънт Груп” спечели с хотел InterContinental advertorial icon

InterContinental Sofia е сред тазгодишните победители в престижния конкурс, организиран от сп. „Идеален дом”. Призът е за реновацията и реконструкцията на петзвездния хотел и беше връчен на инвестиционната компания „Галакси Инвестмънт Груп”.

„Водещ принцип на екипа при реализацията на проекта беше отношението към детайла във всеки етап на реконструкцията, довършителните работи и обзавеждането. В този процес взеха участие утвърдени специалисти - проектанти, дизайнери и консултанти, които приеха предизвикателството да направят този проект възможен“, зави по време на церемонията управителят на „Галакси Инвестмънт Груп” Константин Бояджиев. Само година след откриването Intercontinental Sofia вече е символ на най-висок хотелски стандарт и безкомпромисно качество. „Поредното доказателство в тази посока е фактът, че хотелът в София е на трето място по качество на услугата сред 150-те най-луксозни обекта от веригата в Европа“, посочи той.

За да отговори на последните тенденции в бранша и на високите стандарти на оператора, сградата на пл. „Народно събрание“ 4 е изцяло реновирана от компанията инвеститор „Галакси Инвестмънт Груп”. В контекста на съществуващата сграда е изградено напълно ново крило.

Така хотелът предлага на своите посетители 194 стаи, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и лукс. На последния етаж е разположен и първият по рода си президентски апартамент у нас. Той се простира върху 268 кв. м от седмия етаж и осигурява несравним комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо ниво.

Луксозната дестинация предлага и 5 модерни мултифункционални зали за събития, удобно разположени на един етаж, които осигуряват разнообразни възможности за организиране на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни мероприятия. Обществените пространства са просторни и взаимно свързани, подходящи за срещи и събития, за уединение и работа.

Реклама
Реклама
Реклама