Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7469395 www.bgdnes.bg

Криско и Тита бойкотират наградите на БГ радио

Деси Цонева не крие бременността

Рапърът и участничката в "Капките" обидени, че не взимат статуетка

Бойкот на наградите на БГ радио направиха Криско и Тита! Рапърът и участничката в "Капките" са номинирани в няколко класации, но не успяват да се преборят за призово класиране.

Това вбесява габровеца. Той е изумен как творчеството му не е оценено и решава да отсвири музикалните награди. Щом научава, че няма да вземе нито една статуетка, дуетната половинка на Слави се обижда и бойкотира церемонията. Той е категоричен, че кракът му няма да стъпи повече на сцената на награди на БГ радио.

Реклама

Криско съветва и Тита, която е негово протеже, да не ходи на церемонията в Пловдив. Двамата са дупе и гащи, където е единият, там и другият и обратно.

За дуото бе обявено, че ще се появи в зала "Колодрум". Ликовете на Криско и Тита през пет минута бяха показвани на огромните монитори на сцената и зрителите очакваха, че любимците им ще се появят. Голяма част от зрителите в препълнената зала купуват билети именно заради Криско и Тита.

Организаторите до последно очакват хитмейкърът да се яви в Пловдив. Но той е обиден и не може да преглътне, че не заслужава дори и една награда. Криско съобщава на организаторите в последния момент, че няма да успее за наградите. Оправдава се с личен проблем, разкриват наши източници.

Минути по-късно се обажда и Тита. Цицорестата изпълнителка увърта, че има неотложен ангажимент. А в същото време се забавлява в компанията на фризьора Венелин Кондаков и мистериозен мачо в столичен бар, видя "България Днес".

С най-много награди си тръгна Тото от "СкандаУ". Победителят от "ВИП брадър" грабна отличия в три категории. Той взе статуетки за БГ песен и текст за хита си "Чужди усмивки". "СкандаУ" са отличени и с наградата за дует на годината.

Реклама

Криско е бесен, че Тото и Лъчо са по-вървежни от него. Нисичкият рапър, който скоро ще стане баща за пръв път, не проумява как "СкандаУ" са отличени с толкова награди, а за него няма дори една.

"Благодаря на всички, които са гласували за нас", каза Тото на сцената в зала "Колодрум". "Скоро ще направим концерт тук. Знаем колко фенове имаме в Пловдив", бяха първите думи на големия победител от наградите на БГ радио.

Зад кулисите на сцената зоркото око на "България Днес" успя да снима за пръв път бременната Деси Цонева. Журналистката упорито отрича, че ще има дете, но коремчето й вече си личи. Репортерката на Гала събира звездни интервюта минути преди началото на спектакъла. По информация на вестника наследничката на Димитър Цонев е в четвъртия месец и очаква момиче.

Въпреки бременността Деси кипи от енергия и хвърчи като фурия около изпълнителите. Единственият вреден навик, от който Деси не може да се отърве все още, е кафето. През няколко минути Цонева отпива огромна глътка от кофеиновата напитка.

Водещите на церемонията за пореден път бяха Поли Генова и Рафи. Нисичкият арменец, който има рода в Пловдив, още с излизането на сцената побърза да се пошегува с приятеля си Графа.

"Отново съм водещ, ала не съм номиниран. За сметка на това Графа е в борбата за отличията", каза през смях победителят от "Х фактор".

Половинката на Рафи на сцената - Поли Генова, шокира зрителите на наградите с изненадващо изказване. Това бе първа изява на певицата, след като роди сина си Даниел.

"Бебето ми е в гримьорната - хвърли бомбата участничката в "Евровизия". - Оставих Рафи да му пее. Тръгвам, че може да го изплаши", добави Генова, явно шегувайки се.

Орлин Павлов пее "Зайченцето бяло" на бебето

С песнички приспива новороденото си Орлин Павлов. Малката Елизабет всяка вечер заспива под звуците на любими детски изпълнения открай време.

"Пея й редовно. Обожава "Зайченцето бяло", призна Орлин.

Певецът реши да покаже пред зрителите как изглежда неговата малка принцеса. Павлов извади телефона си и показа снимка пред камерите на бебето Елизабет. Добрият приятел на Орлин – Миро, изненадващо спечели наградата за БГ видеоклип. Бившият участник от "Каризма" е режисьор и автор парчето на "Печат от моята душа".

Михаела Маринова пръска сексапил

Победителката в "Като две капки вода" Михаела Маринова пръсна целия си сексапил по време на наградите. Изгрялата в предаването "Х фактор" певица разходи изваяното си тяло из цялата сцена. Половинката на футболиста Александър Дюлгеров заложи на секси тоалет, който накара мъжете да я желаят още повече. Мишето показа много плът.

Маринова изцяло сменя визията си отпреди години. Сега младата и талантлива изпълнителка залага повече на провокативния вид.

Дара стресна с гласа си

Дара стресна с новата си песен. Парчето бе представено за пръв път на сцената в Пловдив.

Феновете останаха шокирани от гласа на Дара.

"Това не звучи като нея. Сигурно има някакъв проблем", чудеха се зрителите на наградите.

В същото време певицата се оказа опасно близка с тайнствен младеж. Преди началото на концерта изпълнителката бе уловена опасно близо с младо момче. Дара и момъкът разговаряха разпалено. Двамата не спряха да си разменят ласки и мили думи.

Мария Илиева се събу на сцената

Без обувки остана Мария Илиева. Участничката в "Капките" се събу на сцената. Младата майка призна, че го прави, защото губи облог със свой приятел.

Мария отново заложи на адски високи платформи. Илиева бе на поне 15-сантиметрови обувки. Певицата стърча над всички, дори и над мъжете на сцената. Талантът на Мария отново не остана незабелязан. Тя грабна наградата за БГ изпълнителка на годината.

Павел и Михаела Филева заровиха томахавките

Няма помен от скандалите между Павел и Михаела Филева. Двамата музиканти имаха бурна връзка, но се разделиха с шумен скандал.

Бившата двойка се засече на наградите. Вместо да се подминават, Мишето и Павката демонстрираха добро приятелство.

Двамата се прегърнаха в гримьорната и си казаха по няколко мили думи. Къдрокосата красавица има нов мъж в живота си. Тя упорито крие избраника си от светлините на прожекторите.

Подгряват с пиене в гримьорната

Глътки алкохол за спиране на напрежението удариха участниците в наградите на БГ радио, видя "България Днес".

Повечето изпълнители решиха да отпият по няколко грама марково уиски, преди да се качат на сцената.

Докато гримьорите ги разхубавяват, музикантите обърнаха по някоя друга чашка за кураж.

Реклама
Реклама
Реклама