Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7470016 www.bgdnes.bg

Кендъл Дженър натири баскетболист

На сестрите от клана Кардашиян-Дженър не им върви с баскетболистите. Кендъл Дженър стана поредната, която си навлече любовно разочарование с високо момче.

Моделката се раздели с Бен Симънс. Красавицата и баскетболистът на "Филаделфия Севънти Сиксърс" бяха заедно около година. Краят на връзката им изненада всички зад океана. Само преди няколко дни Кендъл даде голямо интервю за "Вог", в което призна, че не изключва сватба със спортиста.

Реклама

"Може би ще се оженим. Със сигурност не сега, но някой ден", сподели тя.

Според близки до двамата те са си дали почивка един от друг. Сега Дженър иска да прекара повече време с приятелите и да се забавлява.

Кендъл е третата сестра от известното семейство, на която не й провървя с баскетболист. Преди няколко години Ким Кардашиян се омъжи за Крис Хъмфрис на бляскава сватба. Само деветдесет дни по-късно двамата се разведоха.

Клои Кардашиян имаше връзка с Тристан Томпсън. Докато тя бе бременна с дъщеря им Тру, той бе спипан да й кръшка. Въпреки това блондинката му прости и си го прибра. Всичко приключи обаче, когато стана ясно, че е преспал и с една от най-добрите приятелки на сестра й Кайли Дженър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама