Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7499487 www.bgdnes.bg

Павел и Венци Венц: Не се разделяме

"Готвим втори албум, заедно сме повече от всякога. Имайте вяра в нас, продължаваме да работим здраво и най-доброто тепърва предстои". Това обяви певецът Павел, като по този начин категорично отхвърли слуховете за раздяла с дуетната си половинка Венци Венц.

"Свикнали сме да чуваме измишльотини по свой адрес. Това е част от играта. Най-важното е, че на нас ни се случват супер яки неща и вървим напред заедно", потвърди и Венци.

Реклама

Освен новото съвместно парче на музикантите с Любо Киров, пред изпълнителите предстои и друга премиера съвсем скоро, която все още се пази в тайна.

"А иначе и двамата гледаме сериала "Black mirror", който разглежда варианти за развитието на човечеството в близко бъдеще. Друго, което хората едва ли знаят за нас е, че от известно време сме големи фенове на игра, която се нарича "Лига". Можете да ни последвате там и да играем заедно", споделя Павел.

Той е категоричен, че дългосрочните планове служат само "за разсмиване на Господ". "Единственото, което искам, е, да съм жив и здрав и да успея да осъществя всичко, което сме планирали за лятото, а то не е никак малко. Въпреки натоварения ни график с Венци, ще си открадвам по няколко дни в месеца за кратки пътувания", казва още Павел.

Макар и трудно, Венци успява да отделя време за дъщеричката си Агуая. "Дотолкова, доколкото смятам за правилно и здравословно, защото в противен случай влиянието ми ще бъде твърде голямо и няма да е добре за Агуая. Слагам я върху краката ми и си играем на хеликоптер. Това е едно от любимите й забавления, много се смее, когато го правим", разкрива още Венци Венц.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама