Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7499662 www.bgdnes.bg

Според допитване в Бразилия Неймар е невинен

Над 60 процента от анкетираните в Бразилия вярват, че футболната звезда Неймар е невинен по обвинението, че е насилил сънародничката си Нагжила Тринидад.

Футболиcтът, pазбиpа cе, отpече и доpи pазпpоcтpани чатове между него и Тpинидад, за да докaже, че е жеpтва на изнудване.

Реклама

Испанското спортно издание "Ас" публикува част от кореспонденцията, която уж изнасилената от Неймар Нажила Тринидад е водила с адвоката си в приложението "УотсАп".

"Той ме удари! Беше пиян и надрусан. Лош човек! Наркоман и агресивен човек. Трябва да е в затвора. Опасен е за обществото", написа моделката в социалната мрежа.

В петък 27-годишният Неймар даде показания пред съда заради подадената жалба срещу него за изнасилване, случило се на 15 май в Париж. Нажила Тринидад също се яви в съда и припадна при разпита си.

Дали насилването е истина, или не, ще решава съдът, но за Неймар настъпват облачни дни. Два от най-големите му спонсори, на които е рекламно лице, обявиха, че сериозно ще преосмислят сътрудничеството си с него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама