Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7501314 www.bgdnes.bg

Поредна моделка за Яноне

Мотоциклетният ас Андреа Яноне явно е решил да прави колекция от моделки в леглото си. За последните шест месеца той смени три манекенки.

Новата му забивка е Джулия де Лелис. Тя е на 23 години. Освен като модел знойната хубавица се изявява и като тв водеща. Изключително популярна е и в социалните мрежи.

Реклама

Медиите на Апенините разкриха, че Джулия и Андреа са се свалили именно там. Яноне й пратил съобщение в инстаграм. Тя отговорила и така започнали да си пишат. Той я поканил на Гран при на Италия, където тя отишла с брат си. След това двамата били забелязани да се забавляват заедно. Видимо показали, че са повече от приятели.

Де Лелис замени в леглото на мотоциклетиста друга моделка - Андреа Сасу. Румънката, която стана световноизвестна покрай връзката си с дизайнера Филип Плейн, се задържа около Яноне около два месеца. Преди това той имаше кратка свалка с колежката й Кармен Родригес. Латиномадамата поразително приличаше на последната сериозна приятелка на Андреа - Белен Родригес.

Джулия от своя страна имаше връзка с музикалния продуцент Андреа Даманте. Двамата дори бяха сгодени, но се разделиха преди няколко месеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама