Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7501800 www.bgdnes.bg

Продуцентът на Браян Адамс: Дара е страхотна!

Продуцентът на Браян Адамс е възхитен от Дара.

Йоад Нево забелязва родната поп звезда за първи път във видеото към песента й My Time. Впечатлен от гласа и визията й той се свързва с продуцентите й от "Вирджиния Рекърдс" с покана за звукозаписна сесия в елитния му студиен комплекс в Лондон. За престоя на българската изпълнителка, Нево организира цял екип, който да пише песни специално за нея.

"Дара има страхотен тембър и енергия. В момента, в който я чух и видях, реших, че трябва да намеря начин да се срещнем и да направим нещо заедно. Обичам да подкрепям млади супер талантливи хора", споделя Йоад Нево.

Реклама

Британецът с еврейски корени е сред най-влиятелните музикални продуценти и звукоинженери на Острова, а под негова опека част от най-големите си хитове създават освен Брайън Адамс, така и Сиа, Pet Shop Boys и женски супер банди като Sugababes и Girls Aloud.

Извън списъка относители на "Грами" творческото портфолио на Йоад включва смесване на парчета за фронтмена на Depeche Mode Дейв Геън, поп машината Дюран Дюран и диктатори на клубния саунд като Air и Goldfrap. Нево е сред създателите и на Мurder on the Dancefloor, с която Софи Елис Бекстър оглави денс чартовете в Европа.

Това е трета международна колаборация за Дара – след два успешни проекта с румънския продуцент Monoir и един с гръцките топ диджеи Livin R и Noisy, изпълнителката разширява творческия си периметър извън Балканите с покана за запис от базирания в Лондон продуцент Йоад Нево.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама